Traineeship2021-06-10T11:14:48+02:00
team rockstars trainee worden

traineeship

Binnen het Team Rockstars – traineeship sta jij als trainee centraal. Je bent leergierig en vindt het belangrijk dat je zowel in je werk de kansen krijgt om te groeien, maar ook om te worden ondersteund door middel van voldoende training, opleiding en coaching.

  • Startdatum
    xx-xx

  • Ervaren team om je heen

  • Coaching & begeleiding

  • Kennisdeling
informatie

inschrijven traineeship

Met een traineeship bouwen aan je carrière!

Met 15 jaar ervaring in traineeships, training, coaching en opleiding weten we dit als geen ander. Daarom hebben wij met onze gezamenlijke bedrijven een uitgebalanceerd traineeship neergezet, waarin jij samen met een groep van 5 tot 7 andere junioren klaar gestoomd wordt voor een carrière in de booming IT-branche. Aan het eind van dit traineeship van 1 jaar ben je klaar gestoomd om een mooie carrière te hebben in de IT-sector, en heb je op vakinhoudelijk niveau een zeer gedegen niveau bereikt. Daarnaast leer je door onze huiscoaches jezelf door en door kennen. In de tussentijd maak je samen met je 6 collega’s, waarmee je in hetzelfde schuitje zit, een mooie reis mee, en kweek je vriendschappen voor het leven. Daarnaast leer je natuurlijk ontzettend veel van elkaar!

rockstars

onboarding – get to know us

“Bij ons staat werknemersgeluk altijd op de eerste plaats.”

laurens simonse, Founder team rockstars it

Als je start bij een bedrijf wil je natuurlijk lekker landen. Dat snappen wij heel goed. Daarom word je in je eerste week helemaal ondergedompeld in alle geledingen van het bedrijf. Je krijgt een presentatie van onze founder over waarom, en hoe hij het bedrijf oprichtte. Van alle afdelingen hoor je hoe we zaken aanpakken. Na deze week weet jij alles van ons bedrijf, de afdelingen, waar je moet zijn, wie wat doet, en natuurlijk waarom we doen wat we doen!

onze traineeship coaches

Sinds jaar en dag werken bij met onze vertrouwde huiscoaches Anne & Eline. Zij zijn jouw vertrouwenspersoon waar je alles bij kwijt kunt, zonder dat jouw leidinggevende of wie dan ook dat te weten komt. Ze helpen je je eigenaardigheden en unieke krachten te leren kennen, maar ook je barrières en remmingen te herkennen.

Ga naar de bovenkant