Students DEV Program

De beste IT-studenten | Info voor Bedrijven

De beste IT-studenten van Nederland

Voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve programmeurs. Naar jonge, enthousiaste en energieke developers die een andere kijk hebben op uw software-vraagstukken.

Team Rockstars IT krijgt jaarlijks zo’n 750 inschrijvingen van IT-studenten binnen. Uit deze inschrijvingen selecteren wij de 20 top-talenten voor een Java-, .NET-, PHP embedded- en Javascriptklas.

Denkt u dat uw bedrijf interessant is voor onze top-notch IT-studenten? Lees dan snel verder.

  Onze criteria voor bedrijven

  • U werkt met de nieuwste technieken
  • Voldoende on the job begeleiding bieden aan de student
  • Uw bedrijf spreekt tot de verbeelding. Bijvoorbeeld door uw product (Tesla), naamsbekendheid (Apple) of grote bereik (NS)
  • Een afstudeerwaardige opdracht. Dit betekent een stuk code die zelfstandig door de student-rockstar ontwikkeld kan worden

  Vanzelfsprekend zoeken we voor deze 20 IT-toptalenten ook 20 top-opdrachten! 

  De afstudeerperiode:
  Gedurende de afstudeerperiode werkt de student-rockstar vijf maanden fulltime voor uw bedrijf. In deze periode dient een stuk zelfstandige code gemaakt te worden, en dient daarnaast een scriptie opgeleverd te worden. In deze periode biedt u on the job-begeleiding aan de student-rockstar aan.

  Na het afstuderen:
  De ervaring leert dat ongeveer twee derde van de IT-afstudeerders in dienst treedt bij hun afstudeerbedrijf (u dus). De rest van de studenten gaat verder studeren, op reis of kiest uiteindelijk toch voor een ander bedrijf. Team Rockstars IT zal hierin de afstudeerder adviseren, en ook zelf een baan aanbieden.

  Selectie:
  Team Rockstars IT werkt altijd alleen met top-notch developers. Er is daarom veel aandacht en zorg besteed aan het selectietraject. Na een telefonische screening en een eerste gesprek worden onder meer een programmeertest en intelligentietest afgenomen. Als laatste test volgt een code-review en technisch gesprek met een ervaren rockstar.

  Voorwaarden

  U betaalt voor de student een all-in uurtarief. Hierin zitten de stagevergoeding, trainingen, reiskosten, en begeleiding vanuit Team Rockstars IT. Na het afstuderen kunt u de student kosteloos in dienst nemen.

  student rockstar

  Ons aanbod

  • Top-notch student-developers
  • Extra innovatie-kracht gedurende de afstudeerperiode
  • Verder ontwikkelen van de IT-kennis door senior- IT Rockstars
  • Begeleiding van de student d.m.v. coaching en scriptiebegeleiding
  • Een all-in uurprijs. Kosteloos in dienst name na afstuderen. 
  Icon rockstar

  Interessant voor uw bedrijf?

  Let us know!

  contact us