Skip to main content

Netwerkbeheerder - Oss

SNE / systeemnetwerkbeheerder

Informatie over jouw werkgever

Dit bedrijf begon als een waar adviesbureau, maar door de kwaliteit van werk en de hierdoor toenemende vraag van klanten werd er al ingezet op levering en implementatie. Levering en implementatie van wat? Telecom en data! Het bedrijf bevindt zich hiermee echt in de hoek van communicatie, met als hart de telefonische sector. Binnen meerdere gebieden zijn ze hiermee actief: zorg (denk bijvoorbeeld aan halszenders), netwerken, callcenters en Microsoft Lync. Alles hangt dus samen met communicatie.

Bij deze communicatielijnen komt veel beheer en onderhoud kijken. Denk er bijvoorbeeld alleen al aan als een bejaarde vrouw valt en ze op haar halszender wil klikken met een roep om hulp. Deze communicatie moet het doen en moet zowel helder als snel zijn. In sommige situaties is het zelfs zo dat het levensbelangrijk is.

Jouw werkzaamheden

Als systeemnetwerkbeheerder binnen deze club ga jij ervoor zorgen dat de communicatie daadwerkelijk snel en helder verloopt. Samen met onder andere 2 andere junioren en 1 senior systeemnetwerkbeheerder (en soms ook met 1 developer die er werkzaam is) ga je aan de slag om de communicatie dag in dag uit goed te onderhouden en verder te ontwikkelen. Hierbij worden er diverse trainingen voor je aangeboden, zodat je uiteindelijk (gedeeltelijk en in samenwerking met de andere junioren) het werk van de senior(en) over kunt nemen. Dit vraagt een bepaalde verantwoordelijkheid, maar maakt het werk wel uitdagend. Je voelt je belangrijk, en dat motiveert.

Functie-eisen

- Je bezit een diploma van een IT-gerelateerde opleiding en wil meters pakken op het gebied van systeem- en/of netwerkbeheer
- Je vindt communicatie (in de breedste zin van het woord) interessant en je beseft je hoe belangrijk communicatie in bepaalde situaties is
- Je denkt klantgericht en kunt schakelen met klanten en hen adviseren
- Je wilt graag in een informeel bedrijf werken waar naast hard werken gezelligheid ook centraal staat

Aanbod