PA Services

We take care of you

Wat is een IT Rockstar zonder 24/7 Personal Assistance at your service? Precies… Voor onze IT Rockstars geldt; lay back, Team Rockstars IT will take care!

Ons Team

Hoe werkt het?

Team Rockstars IT opent deuren voor onze IT Rockstars. Een team aan zorgvuldig door ons uitgezochte partners staat voor je klaar om je op allerlei vlakken te ontzorgen. Denk hierbij aan tickets voor (uitverkochte) concert- of sportevenementen, ondersteuning bij de aanvraag van je hypotheek, belastingaangifte, diner reserveringen en zelfs voor een zakentrip-in-stijl kan je onze PA service inschakelen!
Wij zorgen voor de ingangen, kortingen op reguliere tarieven en de nodige extra-extra’s! Het enige wat je als IT Rockstar hoeft te doen, is laten weten waar je gebruik van wil maken en wanneer. De rest regelen wij.

Exclusive Tickets & Reservations

Via het netwerk van onze partner Con Questa verkrijgen wij iedere maand exclusief voor IT Rockstars toegang tot evenementen en concerten waarvan de kaarten in no-time uitverkocht waren, of kaarten voor een once-in-a-lifetime experience! Al onze IT Rockstars ontvangen regelmatig een nieuwsbrief met de tickets voor sold-out concerten en de mogelijkheden om hier toch bij aanwezig te zijn! Los daarvan kunnen IT Rockstars vanzelfsprekend ook special requests doen voor events of concerten waarbij zij aanwezig willen zijn.
Daarnaast is het mogelijk om via Con Questa dé hotspot-Restaurants van dit moment te bezoeken! Een lunch in the Jane? Een diner in de nieuwste vestiging van Sushisamba? No problem!

Administratief en Fiscale ondersteuning

Een hypotheek afsluiten of schade claimen via je verzekering is vaak een stressvolle bezigheid. Met dit soort belangrijke zaken is goed advies essentieel! Onze partners bij Forward Fiscalisten kunnen je hierin voorzien.

Denk hierbij aan het doen van je belastingaangifte, zodat je zeker weet dat alles klopt. Maar ook voor complexere fiscale vraagstukken, bijvoorbeeld over kinderopvangtoeslag, een hypotheek fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk invullen, of wat je het beste met die mooie schenking kan aanvangen. Speciaal voor IT Rockstars hanteert Forward Fiscalisten hiervoor zeer aantrekkelijke tarieven. Maar wellicht nog belangrijker, waardevol advies en werk!

Meer weten?

Voor al onze IT Rockstars organiseren wij speciale inloopavonden, en op maat gemaakte afspraken. Onze IT Rockstars ontvangen regelmatig een update of heads-up in hun inbox voor administratieve en fiscale ondersteuning. 
Uiteraard wordt ook op aanvraag van de IT Rockstar onze partner ingeschakeld. 
Wil je meer weten over onze PA services? Neem dan contact op met Miriam via miriam@teamrockstars.nl of via 06 5103 8998