How to get in

Iemand aandragen of aangedragen worden om binnen te komen bij Team Rockstars IT

Wanneer je echt heel goed bent en connecties hebt maak je de beste kans onderdeel van Team Rockstars IT te worden. Dit noemen wij het member-gets-member principe. Niet voor niets kiezen top-notch IT’ers voor Team Rockstars IT. Wij stellen kwaliteit namelijk boven kwantiteit. Wij houden het team exclusief, wat voor jou veel persoonlijke aandacht betekent! Everybody wins. Dat is waarom ons concept zich keer op keer blijft bewijzen. Wil jij graag een IT Rockstar worden?

aandragen aangedragen worden

gOT QUESTIONS? ask a rockstar!

Uh oh, nobody I know!

Denk je niet aangedragen te kunnen worden? Niet getreurd… Naast ons Member-gets-Member principe geven wij per jaar een select aantal wildcards aan engineers die zich een echte IT Rockstar voelen. Denk jij dat je tot de top IT’ers van Nederland behoort? Blow us of our feet met een highscore in Rock 'n Run! (COMING SOON)

Social Referral - How to get someone in!

Natuurlijk werkt dit principe ook the other way around. Net zoals wij de kwaliteit die wij in huis hebben met ons leven bewaken, weten we dat onze zittende IT-Rockstars dit ook doen. Ken jij iemand die helemaal in het plaatje van IT-Rockstar past? En met wie jij graag zij-aan-zij onder de Team Rockstars IT vlag op zou willen trekken? Dan kan jij deze vriend, (ex)-klasgenoot of familielid natuurlijk aandragen als een social referral.

What's in it for you?

Ons social referral principe bewijst telkens weer dat onze IT-Rockstars als geen ander haarfijn aanvoelen wie als IT-Rockstar in aanmerking zouden kunnen komen. Wat een pracht-positie! Je bepaalt dus mede wie er mag toetreden tot de Team Rockstars IT familie. Goed nieuws voor jou, voor ons en voor de toekomstige IT-Rockstar.

Uiteraard geldt ook hier loon naar werken! Benieuwd naar wat een social referral jou op kan leveren? Neem dan contact op met je manager of career coach!