Skip to main content

ONS CONCEPT

ONLY THE BEST GET IN

Team Rockstars IT is dé agency voor top-notch IT'ers. Onze toelatingseisen zijn hoog, only the best get in. Wanneer je echter eenmaal tot de IT-Rockstarsfamilie behoort, is niets te gek.
Wij begrijpen de vraag op de IT-markt als geen ander en zorgen ervoor dat jij als IT'er kunt doen waar je goed in bent. Of je nu student, starter of professional met de nodige ervaring bent. Wij behandelen jou zoals een IT-Rockstar behandeld moet worden.
Voor elke fase van jouw carrière hebben we een team van accountmanagers en career-coaches die jou, naar jouw wensen, kunnen ondersteunen.

MEMBER GETS MEMBER

De kwaliteit van Team Rockstars bewaken we door skilled IT'ers alleen op basis van referrals toe te voegen aan ons team. Dit noemen wij ons 'member gets member' principe. Ben je eenmaal aanbevolen door een Rockstar, dan moet je je skill-level bewijzen aan de hand van tests en interviews.

Lees meer

But once you're in...

Wanneer je eenmaal binnen bent, is niets te gek. We gaan en staan tot in detail voor jou en zorgen dat jij kan blijven doen wat je het allerleukst vindt, zonder je te bekommeren over randzaken.

Ken jij een bestaande IT Rockstar, iemand intern of krijg je het voor elkaar om aangedragen te worden? Dan kan je binnenkort een belletje van ons verwachten. Ken je niemand? Dan is er nog één kans in de maandelijkse wildcard-ronde, speel de Rock 'n Run game (COMING SOON), haal de highscore van de maand en houd je telefoon in de gaten!

Direct via (web) whatsapp contact met onze IT Rockstars? Stel ze vragen over het werken als software engineer bij Team Rockstars IT!

Hoe wij werken

Team Rockstars IT werkt dedicated voor jou en gaat op zoek naar een project waar jij je happy voelt. Benieuwd naar ons werkmodel en hoe het er financieel uitziet voor jou?

Wanna know more?