Skip to main content

ONS CONCEPT

Waarom Team Rockstars IT?

Om ervoor te zorgen dat jij als IT'er kunt doen waar jij goed in bent behandelen we jou als een echte Rockstar. Wij staan als agency altijd voor je klaar, regelen de best passende IT projecten voor jou en brengen jou in verbinding met like minded IT professionals.

Voor elke fase van jouw carrière hebben we een team van accountmanagers en career-coaches die jou, naar jouw wensen, kunnen ondersteunen. You decide, we take care!

Wat is een IT Rockstar?

Een IT professional met skills die elk bedrijf in huis wil hebben. Maar software engineers van Team Rockstars IT hebben meer dan alleen de beste IT skills. Ze zijn energiek, sociaal, dragen ideeën en oplossingen aan en zijn altijd op zoek naar een uitdaging!

Meet our Rockstars

And once you're in...

Wanneer je eenmaal binnen bent, is niets te gek. We gaan en staan tot in detail voor jou en zorgen dat jij kan blijven doen wat je het allerleukst vindt, zonder je te bekommeren over randzaken!

gOT QUESTIONS? ask a rockstar!

Hoe wij werken

Team Rockstars IT werkt dedicated voor jou en gaat op zoek naar een project waar jij je happy voelt. Benieuwd naar ons werkmodel en hoe het er financieel uitziet voor jou?

Wanna know more?