ONS CONCEPT

Software Developers only

Om ervoor te zorgen dat jij als software developer kunt doen waar jij goed in bent behandelen we jou als een echte IT-Rockstar. Wij staan altijd voor je klaar, regelen de best passende IT-projecten voor jou en brengen jou in verbinding met like minded IT-professionals met de nodige jaren ervaring.

Voor elke fase van jouw carrière hebben we een team van accountmanagers en career-coaches die jou, naar jouw wensen, kunnen ondersteunen. You decide, we take care!

Icon rockstar

Weten wat jij waard bent als IT'er?

Doe dan nu onze marktwaarde check

Bereken mijn marktwaarde

Wat is een IT-Rockstar?

Een software developer met skills die elk bedrijf in huis wil hebben. Maar developers van Team Rockstars IT hebben meer dan alleen de beste IT-skills. Ze zijn energiek, sociaal, dragen ideeën en oplossingen aan en zijn altijd op zoek naar een uitdaging!

Meer over onze IT-Rockstars

And once you're in...

Wanneer je eenmaal binnen bent, is niets te gek. Wat dacht je van een eigen Personal Assistant service? Wil jij naar een concert in Parijs dat al maanden uitverkocht is, say no more, wij regelen het. Je eerste soft skill training met +- 10 Rockstar-collega’s in Berlijn? Ja, natuurlijk! Een jaarlijks verzorgd weekend met 100+ man naar Dublin, JA NATUURLIJK! Een volledig uitgeruste gamebus die jou en 40 IT-Rockstar collega’s naar Gamescom in Keulen brengt? Ja natuurlijk! Technische sessies uitgevoerd door de meest vooroplopende sprekers wereldwijd, hell yes!

gOT QUESTIONS? ask a rockstar!

Hoe wij werken

Team Rockstars IT werkt dedicated voor jou en gaat op zoek naar een project waar jij je happy voelt. Benieuwd naar ons werkmodel en hoe het er financieel uitziet voor jou?

Wanna know more?