What the FAQ?!

Heb ik inspraak in de projecten die ik doe en eventuele verlengingen?

Binnen Team Rockstars IT geloven we erin dat door jullie in charge te laten bij het kiezen van een project, dit altijd ten goede komt van de output (resultaat, werkplezier, productiviteit etc.). Omdat we samen “ondernemen” zullen we altijd het gesprek met je aangaan om je keuze aan te horen of samen de balans op te maken. Dit geldt niet alleen in de keuze van een project, maar ook in een eventuele verlenging. Houd er bij een verlenging wel rekening mee dat we circa 4 weken nodig hebben om een nieuw project voor je te faciliteren.

Wat betaal ik allemaal uit mijn 70%?

Uit de 70% betaal je jouw eigen “vaste” loon, werkgeverslasten, externe opleidingskosten/certificeringen, vervoerskosten en kosten als een laptop, tablet of telefoon. Een voorbeeld vind je hier.
Komen deze kosten lager uit dan het door jou verdiende deel, dan wordt dit uitgekeerd in de vorm van jouw variabele bonus.

Wat doen jullie voor die 30%?

Als agency helpen wij jou optimaal te profileren richting de arbeidsmarkt om eindelijk projecten te kunnen zoeken die aansluiten bij jouw ambities, expertise en natuurlijk interesse(s). Daarnaast blijven we als agency natuurlijk altijd goed betrokken om je voortgang en ontwikkeling te monitoren. We zullen daarbij altijd het gesprek met je blijven aangaan om te kijken of we jouw professionele vaardigheden naar een hoger plan kunnen trekken evenals jouw marktwaarde. Hier worden we natuurlijk beiden beter van. We bieden hiervoor een breed palet van trainingsmogelijkheden aan, geselecteerd op basis van het jarenlang trainen van de IT doelgroep. Verder ontzorgen we jullie zo veel mogelijk. Dit kan gaan over het faciliteren van een auto of telefoon tot aan het borgen dat jouw facturen betaald worden. Zo kun je lekker bezig zijn met waar je hart ligt en waar je goed in bent. We vinden het daarnaast ook erg belangrijk dat je kunt leren van elkaar, in de breedste zin van het woord, daarom organiseren we naast super vette social events ook de nodige kennisevents en project-X. Tot slot dragen wij natuurlijk het risico wanneer je op de “bank” zit of ziek bent. Wij blijven dan je loon maandelijks netjes uitkeren.

Hoe kan ik doorgroeien binnen Team Rockstars IT?

Binnen Team Rockstars IT ontwikkelen we technische doorgroeimogelijkheden per functie: Scrum master, product owner, lead developer, lead architect en projectmanager binnen het Microsoft, Google en Oracle landschap. Daarnaast wordt er altijd gekeken of er voldoende uitdaging is binnen de projecten en of dit aansluit bij de ambities van de IT Rockstar.

Werk ik samen met andere IT Rockstars?

Er zijn steeds meer projecten waar onze IT Rockstars deel uitmaken van hetzelfde team. Zo zitten er een aantal van onze developers samen bij Technolution, Kadaster, NS, Dearnova, Anycoin en ISAAC. Buiten de projecten om zien en spreken wij elkaar zowel tijdens onze interne trainingen, Kennis- en social-events.

Wat als ik een project niet leuk vind?

Dan wordt er zo snel mogelijk gekeken naar nieuwe mogelijkheden. Wij geloven dat iedereen er beter van wordt wanneer jij lekker op je plek zit.

Mag ik mijn eigen auto kiezen en kan ik mijn lease auto meenemen?

Jazeker, je kiest je eigen auto binnen een bepaald budget variërend tussen de 20k (junior) en 50k (professional). Een leaseauto meenemen van je vorige werk mag ook mits het binnen de budgetten past en de auto over te nemen is. Je stuurt ons dan de gegevens van de auto + de huidige leasemaatschappij en dan kijkt Aurix (onze adviseur m.b.t. leaseauto’s) of het mogelijk is, wat het betekent in kosten e.d.

Wat voor laptops mag ik gebruiken?

Wij hebben geen beperking qua merk of type, wel zijn er verschillende maximale budgetten. Deze varieren tussen de 2k (junior) en 3k (professional) excl. btw.