Bijbaan: Talent Scout

Wie zijn wij

Team Rockstars IT is een jonge dynamische organisatie die top-notch IT’ers helpt bij het vinden van stages, bijbanen en tijdelijke projecten. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT’er waar het om draait, hij/zij is namelijk onze ‘Rockstar’! Op papier klinkt dat simpel, in de praktijk is het heel leuk om te doen, maar vooral een uitdaging om dat iedere dag nog beter te doen om impact te maken op de carrière en het geluk van de IT-rockstar.

Dat lukt ons tot nu toe aardig, aangezien we na 5 jaar 250 IT-rockstars tot onze collega’s mogen rekenen. Nog trotser zijn we op het feit dat onze IT-rockstars ons met een 8.7 waarderen! Zij werken dagelijks met veel plezier op projecten bij klanten als Rabobank, Philips, Bol.com, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, Giro, ING, KVK en Belastingdienst. Onze ambitie is om die 8.7 vast te houden en in 2021 op minimaal 300 IT-rockstars hun carrière impact te maken!

JOUW WERKZAAMHEDEN

Je gaat het leukste studententeam van ’s-Hertogenbosch versterken: het avond talent scout team. In dit team weet jij met jouw social skills, mensenkennis en sales/resultaatgerichte drive het Rockstars netwerk (verder) uit te bouwen. Door middel van telefonisch contact, ga jij toekomstige IT Rockstars enthousiasmeren voor Team Rockstars IT. 

Nog weinig kennis van IT? Geen probleem, want wij begeleiden je richting een goede start in een markt die booming is! Daarnaast zorgen wij voor een goede begeleiding tijdens je dienstverband in de vorm van training en coaching waarbij je tijdens je studie al veel commerciële sales ervaring zult opdoen. Je komt terecht in een team van enthousiaste young professionals die samen het toffe label Team Rockstars IT maken. Jouw standplaats wordt ons te gekke hoofd kantoor van Den Bosch met dakterras waar de leukste feestjes worden gegeven. Energie en passie voor mensen verder helpen in hun carrière en ontwikkeling staat bij ons centraal. 

Ben jij een echte doorpakker die resultaten wilt boeken? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

Solliciteer nu

Functie-eisen

 • Niet bang om de telefoon te pakken en mensen te benaderen;
 • Resultaat en salesgericht, enthousiast, energiek en oprechte interesse in mensen (must);
 • Affiniteit met de IT-doelgroep is een pré, geen must; 
 • Bezig met/afgeronde HBO- of WO-studie;
 • Minimaal twee avonden per week beschikbaar om te bellen (van 16 à 17u tot 21u) op maandag, dinsdag en/of woensdag.

Aanbod

 • Goed salaris (start op minimaal €12,50 – kan snel oplopen tot €17,50 p/u);
 • Bonussen per IT Rockstar die we via jou aannemen (oplopend tot €500,- per hire);
 • Focus op ontwikkeling d.m.v. coaching en training;
 • Werken in een markt die enorm booming is;
 • Gezellige VrijMiBo’s in ons Workcafé en jaarlijke buitenlandse stedentrip (2017: Parijs, 2018: Dublin, 2019: Berlijn);
 • Iedere avond dat je op kantoor werkt: gratis avondeten van onze luxe cateraar.
liselotte

Ik beantwoord graag je vragen over deze vacature!