Open sollicitatie | Word een VIP

Open solliciteren | Kom op de VIP Rockstar List

Word jij super enthousiast van ons en wil jij graag mee rocken maar zie jij geen passende vacature open staan? Stuur dan een open sollicitatie en wij zullen contact met je opnemen. Wellicht zetten wij jou dan op onze VIP list!

Als Rockstar VIP’er hebben wij jou al in ons vizier en zodra er een functie bij ons vrij komt, ben jij de eerste die daar van op de hoogte wordt gesteld. Daarnaast vinden wij het leuk om onze VIP’ers te ontmoeten en te leren kennen. Dit doen wij door middel van verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan webinars en netwerk borrels!

Wil jij een VIP’er worden? Check dan of jij aan de volgende functie eisen voldoet en laat je CV en motivatie achter.

INFORMATIE OVER JOUW WERKGEVER

Team Rockstars IT is binnen 5 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

FUNCTIE-EISEN

  • In het bezit van een HBO/WO diploma;
  • Minimaal drie jaar ervaring binnen jouw vak gebied
  • Je hebt affiniteit of ervaring in de IT Branche; 
  • Fit met onze kernwaarden (hartelijk, open, energiek, rebels en ambitie);
  • Flexibele teamplayer die wil scoren;
  • Je hebt een gezonde dosis zelfspot en maakt graag deel uit van een gemotiveerd en resultaatgericht team!

Solliciteer nu