-

Medior/Senior IT Sourcer

Informatie over jouw werkgever

Team Rockstars IT is binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard door en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

Jouw werkzaamheden

Ben jij de Lead talent sourcer, die vanuit enthousiasme, energie en vertrouwen het team mee gaat nemen in hele mooie 2019 ambities? Als IT Sourcer focus jij je op de begeleiding van de kwalificatie- en onboarding trajecten. Als ervaren gatekeeper borg jij dat enkel de leukste en de beste IT’ers (Software Engineers) een exclusieve spot krijgen binnen Team Rockstars. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, want je kunt terugvallen op een team met sourcing toppers (5 fulltimers en circa 10 parttimers) die samen met jou aan hetzelfde doel werken. Gesprekken met potentiele IT Rockstars worden voor je ingepland, maar je moet telefonisch contact niet schromen. Met veel aandacht spreek jij de potentiele IT Rockstars (dit kan onder het genot van een lunch zijn of tijdens een etentje) en coach jij hen door de verschillende gespreksrondes heen.

In de rol van IT Sourcer ben jij de kartrekker van het team en wordt er van je verwacht dat je het niveau van je team naar een hoger plan weet te tillen. Je hebt een invloedrijke rol binnen je team; je geeft continu feedback aan collega’s, signaleert en lost aandachtspunten in KPI’s op en vervangt de manager bij afwezigheid. Als meewerkend voorman weet je bovendien zelf ook de beste IT’ers aan ons te verbinden. Natuurlijk wordt je in dit proces goed getraind op onze kernwaarden, ontwikkeling van persoonlijke skills en ons ijzersterke gedachtegoed.

We werken landelijk, dus flexibiliteit en een aanpakmentaliteit zijn hierbij een dikke must.

Jouw diverse takenpakket bestaat o.a uit;

- Voeren van kennismaking- en selectiegesprekken (fysiek), onder het genot van een kop koffie, lunch of diner;
- Begeleiding van het kwalificatietraject van potentiele Rockstars samen met het management team en huidige Rockstars uit de Tech board;
- Coachen, trainen en begeleiden van talent sourcers;

Functie-eisen

- In het bezit van een mooi HBO/WO diploma;
- Minimaal drie jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling en/of overige (IT) sales ervaring;
- Fit met onze Kernwaarden (hartelijk, open, energiek, rebels en ambitie)
- Flexibele teamplayer die wil scoren!
- Je hebt een gezonde dosis zelfspot en maakt graag deel uit van een gemotiveerd en resultaatgericht team, waarin jij de aanjager bent!

Aanbod

- Bruto maandsalaris van €3.000 tot €4.500 (afhankelijk van relevantie ervaring) met mogelijkheid om twee keer per jaar in salaris te groeien;
- Uitgebreide bonusregeling (on target €10.000 tot €20.000 per jaar);
- Goede doorgroei- en promotiemogelijkheden;
- Leaseauto die je ook privé kunt rijden;
- Laptop en telefoon;
- 25 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen;
- Werken bij de coolste IT-agency van Nederland;
- De beste (vrijmibo)borrels en vetste buitenland trips (Dublin 2018).

bart

Word jij mijn nieuwe collega?

shout@teamrockstars.nl 073 - 615 77 77