HR Stage

De stage

Vanaf september 2020 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiaire die Team Rockstars IT komt versterken! Bij deze stage komen verschillende taken om de hoek kijken. Het eerste half jaar zou jij je bezig houden met én de in-, door- en uitstroom van collega’s én Corporate Recruitment & Employer Branding. Daarna maak je de keuze waar je je mee bezig gaat houden de tweede helft van het jaar. Super veelzijdige stage dus!!


Samen met onze HR Hero’s ben jij verantwoordelijk voor de in-, door– en uitstroom van nieuw personeel en de administratieve taken die daarbij komen kijken. Je dagen zullen o.a. gevuld zijn met het ondersteunen in de algehele HR-administratie, het regelen en bestellen van laptops, telefoons en andere spullen voor (nieuwe) collega’s, het opstellen van contracten en regelementen voor collega’, het geven van onze welkompresentatie aan nieuwe collega’s, beantwoorden van vragen en het geven van advies aan collega’s en het bijwonen van de diverse HR overleggen. Flexibiliteit en servicegerichtheid vinden wij dan ook erg belangrijk!

Als Recruitment & Employer Branding stagiaire zal je meewerken aan de werving & selectie van nieuwe collega’s op ons hoofdkantoor! Je dagen zullen o.a. gevuld zijn met onder andere de werving van potentiele kandidaten voor verschillende functies op HQ, het meedenken over creatieve werving manieren, updaten en bijhouden van gegevens in onze database, uitwerken van kandidaat profielen, meedenken en organiseren van employee happiness events, het uitbouwen van ons Employer Brand, activeren en uitbouwen van onze kanalen om ons Employer Brand zichtbaar te makenen het meedenken over employee experience events op onze kantoren. Wij willen in alles de ‘wow’ factor opwekken en daar is veel input, ondernemerschap en creativiteit voor nodig.


Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding nodig is! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen. Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We helpen en begeleiden je graag om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn.

Diede Janssen

Ik beantwoord graag je vragen!

Team Rockstars IT in een notendop

Team Rockstars IT is binnen 5 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er en personeel waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

Wie ben jij?

 • Je studeert op HBO of WO-niveau; 
 • Je studeert Human Resource Management 
 • Je bent minimaal 40 weken beschikbaar 
 • HOERA! Je voldoet aan onze kernwaarden: Hartelijk, Open, Energiek, Rebels en Ambitieus

Interesse? Wat je kunt verwachten:

 • Intake call
 • 1e kennismaking
 • IQ test
 • 2e kennismaking, waarbij we de schoolopdracht concreet maken en formuleren
 • LET’S ROCK!

Solliciteer nu

Waarom stage lopen bij ons?

Binnen Team Rockstars IT is een stagiair niet zomaar een stagiair. Je draait mee in de organisatie en dat is volgens ons erg belangrijk. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dat geeft ook echt het gevoel dat je bij de organisatie hoort. Zo krijg je in de eerste weken al ownership in projecten. Side note: Elk jaar maken we een trip naar een vette bestemming, zoals Berlijn, Dublin en Hvar. En de stagiaires gaan ook mee!! Erg verleidelijk, WE KNOW!

Wat bieden wij?

 • Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Een stagevergoeding van €400 op basis van 40 uur
 • Hulp en begeleiding van je stagebegeleider bij je schoolopdracht en je stage
 • LAST BUT NOT LEAST; de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!