HR Stage: In-, door- en uitstroom van collega’s

Team Rockstars IT in een notendop

Team Rockstars IT is binnen 5 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er en personeel waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch werken alle teams onder één dak. Dat maakt het mogelijk om ook eens bij een ander team mee te kijken. De staff bestaat uit zo’n 65 werknemers. Er heerst een informele, collegiale en ambitieuze sfeer die zorgt voor een energie boost als je binnenstapt. Door de dynamische omgeving wordt er hard gewerkt om de ontwikkelingen bij te houden.

De stage

Vanaf februari 2021 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiaire die het HR team bij Team Rockstars IT komt versterken! Het HR team bestaat uit 8 collega’s met nog 3 stagiaires met wie jij ook zult samenwerken. 

Samen met onze HR Hero’s ben jij verantwoordelijk voor de in-, door– en uitstroom van nieuw personeel en de administratieve taken die daarbij komen kijken. Je dagen zullen o.a. gevuld zijn met het ondersteunen in de algehele HR-administratie, het regelen en bestellen van laptops, telefoons en andere spullen voor (nieuwe) collega’s, het opstellen van contracten en regelementen voor collega’, het geven van onze welkompresentatie aan nieuwe collega’s, beantwoorden van vragen en het geven van advies aan collega’s en het bijwonen van de diverse HR overleggen. Flexibiliteit en servicegerichtheid vinden wij dan ook erg belangrijk!

Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding nodig is! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen. Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We helpen en begeleiden je graag om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn. Daarnaast zul je nauw samenwerken met stagiaires uit andere teams, zo zie je ook hoe het bij andere teams eraan toe gaat.

Wie ben jij?

 • Je studeert op HBO of WO-niveau; 
 • Je studeert Human Resource Management 
 • Je bent minimaal 40 weken beschikbaar 
 • HOERA! Je voldoet aan onze kernwaarden: Hartelijk, Open, Energiek, Rebels en Ambitieus

Interesse? Wat je kunt verwachten:

 • Intake call
 • 1e kennismaking
 • IQ test
 • 2e kennismaking, waarbij we de schoolopdracht concreet maken en formuleren
 • LET’S ROCK!

Waarom wij de leukste zijn

Binnen Team Rockstars IT is een stagiair niet zomaar een stagiair. Je draait mee in de organisatie en dat is volgens ons erg belangrijk. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dat geeft ook echt het gevoel dat je bij de organisatie hoort. Zo krijg je in de eerste week al ownership in projecten of al een intake call met een potentiële kandidaat. Side note: Elk jaar maken we een trip naar een vette bestemming, zoals Berlijn, Dublin en Hvar. En de stagiaires gaan ook mee!! Erg verleidelijk, WE KNOW!

Wat bieden wij?

 • Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Een stagevergoeding van €400 op basis van 40 uur
 • Hulp en begeleiding van je stagebegeleider bij je schoolopdracht en je stage
 • LAST BUT NOT LEAST: de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!

Solliciteer nu