HR Rockademy Stage

Team Rockstars IT in een notendop

Team Rockstars IT is binnen 5 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er en personeel waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

De stage

Vanaf september 2020 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiaire die Team Rockstars IT komt versterken! Als Stagiaire van de Rockademy & HR-team krijg je, onder begeleiding, de kans om zelfstandig projecten op te pakken als het gaat om het ontwikkelen en trainen van onze collega’s en Rockstars. Ben jij een echte regelaar, communicatief sterk en weet jij administratief alles te structureren? Wij willen in alles de ‘wow’ factor opwekken en daar is veel input, ondernemerschap en creativiteit voor nodig.


Ondersteunen op Rockademy; ons opleidingscentrum ontwikkelt en organiseert trainingsprogramma’s voor onze IT-Rockstars en collega’s op kantoor. Jouw hulp is nodig bij het vastleggen van data, locatie en trainingsfaciliteiten maar ook in het meedenken over ons opleidingsaanbod, nieuwe trainingen en het structureren en verbeteren van werkprocessen. Inplannen van kandidaten voor trainingen en evaluaties uitwerken en uitsturen.


Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding nodig is! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen. Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We staan ervoor open om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn.

Diede Janssen

Ik beantwoord graag je vragen!

Wie ben jij?

 • Je studeert op HBO of WO-niveau;
 • Je studeert Human Resource Management
 • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar (langer mag ook!)
 • HOERA! Je voldoet aan onze kernwaarden: Hartelijk, Open, Energiek, Rebels en Ambitieus

Interesse? Wat je kunt verwachten:

 • Intake call
 • 1e kennismaking
 • IQ test
 • 2e kennismaking, waarbij we de schoolopdracht concreet maken en formuleren
 • LET’S ROCK!

Wat bieden wij?

Binnen Team Rockstars IT is een stagiair niet zomaar een stagiair. Je draait mee in de organisatie en dat is volgens ons erg belangrijk. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dat geeft ook echt het gevoel dat je bij de organisatie hoort. Zo krijg je in de eerste weken al ownership in projecten. Side note: Elk jaar maken we een trip naar een vette bestemming, zoals Berlijn, Dublin en Hvar. En de stagiaires gaan ook mee!! Erg verleidelijk, WE KNOW!

 • Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Een stagevergoeding van €400 op basis van 40 uur
 • Hulp en begeleiding van je stagebegeleider bij je schoolopdracht en je stage
 • LAST BUT NOT LEAST; de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!

Solliciteer nu