- 's-hertogenbosch

Finance Stage

Informatie over jouw werkgever

Team Rockstars IT is binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard door en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

Jouw werkzaamheden

Voor de aanstaande stageperiode (start 2020) zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Bedrijfseconomie die de afdeling finance binnen Team Rockstars IT komt versterken. We staan ervoor open om samen met jou uitdagende werkzaamheden en/of opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn.

Als stagiair(e) krijg je de kans om écht je bijdrage te leveren aan de organisatie. Vanaf dag één krijg je, uiteraard met begeleiding, de kans om zelfstandig dingen op te pakken. Ben jij financieel en communicatief sterk? Dan is dit misschien dé stage voor jou!

Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding op prijs gesteld wordt! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen.

Functie-eisen

  • Je volgt een HBO opleiding Bedrijfseconomie (of vergelijkbare studie)
  • Je hebt een hands on mentaliteit en denkt in kansen en mogelijkheden
  • Je bent leergierig, positief kritisch en gaat ervoor om het beste uit jezelf halen
  • Je werkt procesmatig en gestructureerd
  • Je bent een teamspeler die met de organisatie mee denkt

Aanbod

  • Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s
  • Een ambitieuze organisatie met een schitterend kantoor in ‘s-Hertogenbosch
  • Voldoende hulp en begeleiding tijdens je stage en bij de formulering van een eventuele opdracht
  • Last but not least: de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!

Word jij mijn nieuwe collega?

leslie

Word jij mijn nieuwe collega?

l.lentjens@teamrockstars.nl 073 - 615 77 77