Finance Stage

Team Rockstars IT in een notendop

Team Rockstars IT is binnen 5 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er en personeel waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

De stage

Vanaf september 2020 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die de afdeling Finance binnen Team Rockstars IT komt versterken. Ons Finance team is continue bezig met het bewaken, beheren en organiseren van al onze financiële zaken. Bij deze stage krijg jij de kans om dit team te ondersteunen en projecten op te pakken met de juiste begeleiding.

Werkzaamheden die je bij deze meewerkstage op kan pakken varieert van boeken van inkoopfacturen, boeken van bankmutaties, het opstellen van verkoopfacturen, het debiteurenbeheer tot aan het controleren van de uren projectadministratie, het ondersteunen van maandafsluiting en het opstellen diverse financiële rapportages. Bij deze stage komt er een breed scala van financiële administratie bij kijken. Op deze manier doe je veel kennis en ervaring op.

Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding nodig is! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen. Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We staan ervoor open om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn.

Diede Janssen

Ik beantwoord graag je vragen!

Wie ben jij?

 • Je studeert op HBO of WO-niveau
 • Je studeert Facility Management/ Vrije tijds management/ Commerciële economie
 • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar (langer mag ook!)
 • HOERA! Je voldoet aan onze kernwaarden: Hartelijk, Open, Energiek, Rebels en Ambitieus

Interesse? Wat je kunt verwachten:

 • Intake call
 • 1e kennismaking
 • IQ test
 • 2e kennismaking, waarbij we de schoolopdracht concreet maken en formuleren
 • LET’S ROCK!

Wat bieden wij?

Binnen Team Rockstars IT is een stagiair niet zomaar een stagiair. Je draait mee in de organisatie en dat is volgens ons erg belangrijk. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dat geeft ook echt het gevoel dat je bij de organisatie hoort. Zo krijg je in de eerste weken al ownership in projecten. Side note: Elk jaar maken we een trip naar een vette bestemming, zoals Berlijn, Dublin en Hvar. En de stagiaires gaan ook mee!! Erg verleidelijk, WE KNOW!

 • Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Een stagevergoeding van €400 op basis van 40 uur
 • Hulp en begeleiding van je stagebegeleider bij je schoolopdracht en je stage
 • LAST BUT NOT LEAST; de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!

Solliciteer nu