- 's-hertogenbosch

Career Center Stage

Informatie over jouw werkgever

Team Rockstars IT is binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 200 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard door en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

Jouw werkzaamheden

Vanaf jan/feb 2020 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiaire die Team Rockstars IT komt versterken! Als Stagiaire van het Career Center & HR team krijg je, onder begeleiding, de kans om zelfstandig projecten op te pakken als het gaat om het ontwikkelen en trainen van onze collega’s en Rockstars. Ben jij een echte regelaar, communicatief sterk en weet jij administratief alles te structureren? Wij willen in alles de ‘wow’ factor opwekken en daar is veel input, ondernemerschap en creativiteit voor nodig.

 • Ondersteunen op Career Center; ons opleidingscentrum ontwikkelt en organiseert trainingsprogramma’s voor onze IT-Rockstars en collega’s op kantoor. Jouw hulp is nodig bij het vastleggen van data, locatie en trainingsfaciliteiten maar ook in het meedenken over ons opleidingsaanbod, nieuwe trainingen en het structureren en verbeteren van werkprocessen.
 • Ondersteunen Talent Management; onze Talent Managers helpen onze IT-Rockstars naar the next level op tal van gebieden als project, persoonlijke en technische ontwikkeling, marktwaarde, vitaliteit etc. Momenteel zijn we bijvoorbeeld ons performance management systeem voor onze IT-Rockstars opnieuw aan het inrichten en hierbij is jouw hulp ook welkom.
 • Talentscout team op hogescholen; de beste IT studenten bereiken en enthousiasmeren voor ons concept.
 • Inplannen van kandidaten voor trainingen en evaluaties uitwerken en uitsturen.

Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding nodig is! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen. Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We staan ervoor open om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn.

Functie-eisen

 • Je studeert op HBO of WO niveau (bij voorkeur richting bedrijfskunde / organisatie / HRM communicatie / Commerciële Economie)
 • Je bent vanaf Januari/Februari minimaal 20 weken beschikbaar (langer mag ook!)
 • Energiek, flexibel, georganiseerd en commercieel!

Aanbod

 • Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een stagevergoeding van €400 op basis van 40 uur;
 • Voldoende hulp en begeleiding tijdens je stage en bij de formulering van een eventuele opdracht;
 • Last but not least: de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!

nieke

Word jij mijn nieuwe collega?

nieke.naalden@teamrockstars.nl 073 - 615 77 77