Accountmanager

Informatie over jouw werkgever

Team Rockstars IT is binnen 5 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT'er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

JOUW WERKZAAMHEDEN

Om nog meer impact op de carrière en het geluk van onze IT Rockstars te kunnen blijven maken zijn we op zoek naar uitbreiding van ons salesteam. Als accountmanager zul jij ons mooie concept verder uitbouwen en new business genereren voor een bepaalde regio. Je zit bij toonaangevende bedrijven aan tafel om de mooiste opdrachten binnen te halen voor onze Rockstars. Je signaleert kansen, weet welke vragen er bij klanten spelen en bent in staat om goede oplossingen te bieden. Jij kent de markt, weet wat er in jouw regio gebeurd en kan op een creatieve manier hierop inspelen.

We zoeken hiervoor een Accountmanager met sales ervaring (< 3 jaar) die een relevant netwerk met zich meebrengt. Iemand die zichzelf kwalificeert als een echte go getter; een actief netwerker, target gedreven, een volhouder die nieuwe deuren weet te openen. Iemand die kansen ziet en hier ook input in durft te geven bij o.a. het marketing team. Je focus ligt op new business en het uitbouwen van huidige klanten; je brengt DMU’s in kaart, bewerkt deze actief en bouwt daarmee snel een netwerk op. Je maakt gemakkelijk contact en hebt bovendien affiniteit met IT. Wil jij succesvol zijn, klanten blij maken (huidige klant tevredenheid is 8.5) en écht impact maken? Kom dan kennismaken met ons!

Wil jij succesvol zijn, klanten blij maken (huidige klant tevredenheid is 8.4) en écht impact maken? Kom dan kennismaken met ons!

Solliciteer nu

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO- of WO diploma;
 • Je hebt relevante sales ervaring (< 3 jaar);
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je neemt een relevant netwerk mee;
 • Je hebt affiniteit met IT;
 • Je bent een actief netwerker, target gedreven, creatief en een volhouder.

Aanbod

 • De kans om mee te bouwen aan één van snelst groeiende software dienstverleners van Nederland (FD Gazellen 2018 & 2019);
 • Goede arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke commissie en bonusregeling;
 • Laptop, telefoon en uiteraard een lease auto;
 • Werken in een jong, dynamisch team met veel flexibiliteit;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling & (doorgroei) ambities gefaciliteerd door onze interne Rockademy;
 • Vette team events (zoals trips naar Dublin en Berlijn), tech events en de beste borrels!

Help jij ons verder te groeien?

workcafe

liselotte

Ik beantwoord graag je vragen over deze vacature!