Join the team behind the Rockstars

Check out the venue

Accountmanager

IT Resource Manager

Corporate IT Recruiter

Wil jij ook iedere dag met veel lol en toewijding werken aan een heel mooi merk, en bijdragen aan onze missie: “we change lives for those who make impact”? En wil jij dat doen vanuit een prachtig kantoor in Den Bosch met zo’n 25 toegewijde collega’s die houden van hard werken en resultaat boeken? Check dan snel of 1 van de openstaande vacatures bij jou past! Natuurlijk kun je ook (deels) thuis werken en gebruik maken van onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

fun

Team Rockstars IT heeft de afgelopen 5 jaar een label neergezet in de traditionele IT-detacheringsmarkt met de ambitie om het “anders” te doen. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij/zij is namelijk onze “Rockstar”! Op papier klinkt dat simpel, in de praktijk is het heel leuk om te doen, maar vooral een uitdaging om dat iedere dag een beetje beter te doen en nog meer impact te maken op de carrière en het geluk van de IT-Rockstar.

workcafe

Dat lukt ons tot nu toe aardig, aangezien we na 5 jaar ruim 300 software developers (IT-Rockstars) tot onze collega’s mogen rekenen. Nog trotser zijn we op het feit dat onze IT-Rockstars ons met een 8.7 waarderen! Zij werken dagelijks met veel plezier op projecten bij klanten als Rabobank, Philips, TomTom, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KVK en Belastingdienst. Onze ambitie is om die 8.7 vast te houden en in 2021 op de carrières van minimaal 400 software developers impact te maken!

overleg