onze IT'ers zijn Rockstars

Nice to meet you

Wat is een IT-Rockstar?

Een IT-Rockstar is een .NET, JAVA of mobile software developer met skills die elk bedrijf in huis wil hebben. Software Developers van Team Rockstars IT zijn veel meer dan alleen de beste in hun vak. Ze zijn energiek, sociaal, dragen ideeën en oplossingen aan en zijn altijd op zoek naar een uitdaging. Zo geven vele van onze Rockstars zelf kennissessies, zijn ze sprekers op events en zetten ze zelf social guilds & leisure groups op.

Bovenal voelen zij zich helemaal op hun gemak bij de filosofie van Team Rockstars IT. Ze zijn gecharmeerd van onze cultuur, het “only the best get in-principe” en het Team Rockstars IT fair trade werkmodel!

Icon rockstar

Weten wat jij waard bent als IT'er?

Doe dan nu onze marktwaarde check

Bereken mijn marktwaarde

Passie voor IT

Bij Team Rockstars IT werken 300 streng geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze partners ontwikkelen. Binnen het domein software engineering zijn zij specialist op het gebied van Java, .NET, Frontend of Mobile ontwikkeling. Een IT-Rockstar is een agile minded teamplayer met een drive om impact te maken! Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Daar laten we jullie graag kennis mee maken!

Wij stimuleren ondernemerschap

We geloven in de metafoor “een team is zo sterk als je zwakste schakel”, waardoor we onze eigen ervaren professionals laten beslissen of iemand mag toetreden tot Team Rockstars IT. Zo staan onze IT-Rockstars zelf ook aan het stuur van de toekomst van ons bedrijf. Ook krijgt een software developer bij Team Rockstars IT veel inspraak op zijn of haar eigen project, de totstandkoming van nieuwe bedrijfsregelingen en -procedures en de vele gave events. Ook investeren we samen op het gebied van het volgen van professionele vaardigheidstrainingen en kennisdeling om op topniveau te kunnen presteren.

Native developers

Bij Team Rockstars IT ben je omringd door 'like-minded' software developers. Allemaal native IT-developers die al van kinds af aan een passie voor de techniek hebben. Al onze leergierige IT-Rockstars zijn meer dan thuis in hedendaagse en upcoming technieken en delen deze kennis graag met elkaar. Gezien de vele guilds & leisure groepen die het afgelopen jaar door de IT-Rockstars zelf zijn opgericht, hebben ze ook buiten het vak om veel gedeelde hobbies en passies!

Fairtrade filosofie & facts

Vanuit onze filosofie “tevreden collega’s maken meer impact” geloven wij in volledige transparantie, een fair verdienmodel en keuzevrijheid voor onze professionals. Om deze filosofie ook hard te maken, hier wat cijfers:

  • Onze partners beoordelen IT-Rockstars gemiddeld met een 8.5
  • 87% van de projecten van onze IT-Rockstars wordt verlengd
  • 72% van onze klanten wil binnen 6 maanden een extra IT-Rockstar
  • De tevredenheid van de IT-Rockstars zelf bedraagt een 8,7

Nieuwsgierig geworden?

Behalve op het gebied van vakinhoudelijke uitdagingen, proberen we de verwachtingen van onze software developers altijd en overal te overtreffen. Zo is elk Rockstar-event weer vetter dan het vorige, profiteren onze software engineers van alle extra services die wij bieden (van onbeperkt verlof tot aan fiscaal advies) en worden ze altijd en overal als echte Rocksterren behandeld!

GAVE PROJECTEN

Hier werken IT-Rockstars aan