Skip to main content

PROUD SPONSOR OF THE DUTCH CURLING TEAM

Team Rockstars IT gaat niet graag een uitdaging uit de weg! Dat curling niet het meest coole imago heeft? Bij Team Rockstars IT bepalen we graag zelf wat cool is en wat niet.

Vanaf vandaag zijn we dan ook de trotse hoofdsponsor van het Nederlandse curlingteam. Afgelopen week versloegen de heren op het EK de latere europees kampioen Zweden en dwong het een plekje af op het WK in Las Vegas (inderdaad: zij wel).

Komende week strijden de heren op het olympisch kwalificatietoernooi om een ticket voor de Olympische spelen van 2018! Je voelt m al aan: deze heren verdienen (net als IT-ers) een groter podium, en Team Rockstars IT draagt graag zijn steentje bij om de weg richting de Olympische spelen van 2022 schoon te vegen!

sponsor curling team

Meer nieuws

Team Rockstars IT wint FD Gazellen award 2018

Met veel trots kunnen we vertellen dat Team Rockstars IT als 1 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, FD gazellen is geworden!
Lees meer

Events terugblik

Woooow, wat hebben we de afgelopen jaren vette events gehost! Bekijk de recap video to get that Rockstar-feeling!
Lees meer

Rockstar Referral Jacket

Ons nieuwe Rockstars-collectors item 'The Referral Jacket' is een pronkstuk dat elke IT-Rockstar in zijn of haar kast wil zien hangen vanaf nu...
Lees meer