Skip to main content

New IT Rockstars

Oktober vloog voorbij, want zo gaat dat wanneer de zaken goed gaan en iedereen goed bezig is. Zo ook deze mannen die afgelopen maand de felbegeerde IT Rockstar spots wisten te bemachtigen. Ze kwalificeerden zich met vlag en wimpel! We stellen ze graag aan jullie voor.

Frank van Rooij

frank

Wanneer zelfs interne collega’s van ons zusterbedrijf Studentenbureau zich hard gaan maken voor een kandidaat, dan moet het wel een topper zijn. Zodoende gingen we graag het gesprek aan met Social Referral Frank van Rooij uit Den Bosch, die via Daan Voets (voetbalmaatjes) met ons in contact kwam. Frank was na 9 jaar te hebben gewerkt bij InfoSupport toe aan een nieuwe uitdaging, die aansluit bij zijn toekomstige ambities. Als snel kwamen we erachter dat ons member-gets-member principe zich keer op keer bewijst, zo ook bij Frank. Frank is gedreven tot op het bot. Frank is zeker niet bang voor een stevige (.NET) uitdaging! We wensen hem veel succes toe met zijn eerste klus bij veiligheidsregio Midden West Brabant.

 

Ruben Kneppers

ruben

Oude liefde roest niet. Dat bewees Ruben Kneppers wel die na ruim drie jaar zijn rentree maakte bij Team Rockstars. We kennen Ruben namelijk al sinds zijn studietijd en ook mochten wij hem begeleiden bij zijn traineeship en tweede baan. Nu zijn rugzak vol gestopt is met mooie Java-based technieken, is hij erg benieuwd hoe het is om deze technieken projectmatig toe te gaan passen! Nou Ruben, daar kan Team Rockstars IT jou als geen ander in ondersteunen! Veel succes met je nieuwe avontuur. En als papa-to-be hopen we dat je een beetje aan je nachtrust toe gaat komen ?

Meer nieuws

Team Rockstars IT wint FD Gazellen award 2018

Met veel trots kunnen we vertellen dat Team Rockstars IT als 1 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, FD gazellen is geworden!
Lees meer

Events terugblik

Woooow, wat hebben we de afgelopen jaren vette events gehost! Bekijk de recap video to get that Rockstar-feeling!
Lees meer

Rockstar Referral Jacket

Ons nieuwe Rockstars-collectors item 'The Referral Jacket' is een pronkstuk dat elke IT-Rockstar in zijn of haar kast wil zien hangen vanaf nu...
Lees meer