Skip to main content

Increase your productivity with IntelliJ

Op 22 februari trapte Pim Hazebroek als eerste IT Rockstar de Team Up IT sessie “Increase your productivity with IntelliJ” af.

Pim demonstreerde in de Brouwerij in Amsterdam de krachtige features van IntelliJ IDEA, dwars door de eindeloze mogelijkheden aan IDE codes. Deze Javaan heeft al de nodige sessies verzorgd binnen en buiten Team Up IT en deinst naast een inhoudelijke sessie ook niet terug voor wat gezonde competitie. De deelnemende IT Rockstar werd aan de tand gevoeld en getest op zijn oplettendheid. Winnaar Jack Sierkstra ging er vandoor met een exemplaar van “Best Practices for the Java Platform”! Eeuwige roem gaat uit naar Pim!

IT Rockstar Pim Hazebroek is geen vreemde wanneer het aankomt op het verzorgen van een inhoudelijke sessie. En nu dan ook eindelijk voor onze eigen IT Rockstars.

Als developer doen we het allemaal; code schrijvenin een IDE. Waarschijnlijk gebruik je Eclipse, Netbeans of IntelliJ. Maar maak je ook gebruik van alle features die jouw IDE te bieden heeft? Waarschijnlijk niet. En dat geeft ook niet; de features zijn eindeloos en daarom onmogelijk om allemaal te onthouden. Daarnaast is niet elke feature even bekend of duidelijk.

Of je nu een IntelliJ gebruiker bent, of slechts interesse hebt in deze IDE; in deze sessie leerde de deelnemers aan de hand van een live demonstratie de krachtige features kennen die IntelliJ IDEA je te bieden heeft. Na een interactief eerste gedeelte was het vervolgens mogelijk om onder begeleiding van onze eigen Pim zelf aan de slag te gaan!