Skip to main content

Get to know these Rockstars!

Ja het was wederom dringen geblazen voor de Rockstars-gate. Uiteindelijk wisten onderstaande heren een felbegeerde spot te bemachtingen voor in het nieuwe jaar. De spots voor 2017 waren natuurlijk al lang vergeven! Hieronder, zoals jullie van ons gewend zijn, even een persoonlijke uiteenzetting van onze nieuwe aanwinsten:

 

Ruben Groot Nibbelink

ruben

Dat je als programmeur na een kleine 3 jaar toe bent aan een nieuwe uitdaging, dat horen we geregeld. Dit was ook het verhaal van oud bekende Ruben Nibbelink, die na zijn WO-studie Kunstmatige Intelligentie startte als Java developer bij een kleiner IT-bedrijf in Schijndel. Hier legde hij een mooie basis, maar het begon stiekem steeds vaker te prikkelen om met een nieuwe stack en nieuwe omgevingen aan de slag te gaan. Nou, daar weten ze bij Team Rockstars wel raad mee. Onder begeleiding van Senior (Java) Rockstar Marnix Kammer, maakte we Ruben wegwijs in het leven van en voelde we hem natuurlijk kritisch aan de tand. Marnix was net zo overtuigd als de interne Gatekeepers! Verder is Ruben een fanatiek wielrenner, een hobby die hij ook graag in de Franse bergen beoefent. #BonjourRuben!

 

Jovanny Martis

jovanny

Wederom werd afgelopen maand meerdere malen de kracht van Social Referral bewezen. Jovanny Martis was namelijk de man die bij ons aanklopte, nadat hij veel positieve geluiden had gehoord van Rockstar-Timothy. Jovanny had wel oren naar een club waarin warmte, plezier en kwaliteit centraal staan, iets wat hij nu erg miste bij zijn huidige werkgever. Na meerdere gesprekken kwamen we steeds meer tot de conclusie dat deze twee eiland-genoten (Jovanny en Timothy zijn beiden geboren op Curaçao) elkaar in de toekomst nog veel vaker gaan tegenkomen op het hoofdkwartier van Team Rockstars! Jovanny start per februari, na een heerlijke vakantie op zijn geboorte-eiland als full stack Java developer. #RockonJIO!

 

Tim Vervoort

tim

Dat jongens soms lang nodig hebben om tot de conclusie te komen dat Team Rockstars IT “de beste keus is”, dat bevestigde Tim Vervoort wel. De afgelopen jaren werden namelijk meerdere koppen koffie gedronken, maar Tim was tot dan niet overtuigd van een overstap. Dit moment veranderde toen hij merkte dat hij bij zijn huidige werkgever CZ, niet meer het optimale uit zichzelf haalde. Hij kreeg Rockstars niet meer uit zijn hoofd, waardoor hij een verzoek deed om de koppen weer eens bij elkaar te steken. Zo gezegd zo gedaan… en na een goed optreden tijdens de technische board meeting, mogen we de komst van ervaren .NET developer Tim Vervoort uit Boxtel wereldkundig maken. #Lifechanging

 

Ilyasse Abbassi

Ilyasse is ook een van de heren die Team Rockstars IT op de voet bleef volgen na een eerste kennismaking in 2016. Ilyasse is iemand die niet bang is voor een kleine challenge, zo leerde hij in rap tempo Nederlands spreken toen hij als puber naar Nederland kwam vanuit Marokko en instroomde in het Nederlandse onderwijs. Na zijn studie BI, koos hij bewust de kant van de techniek en het projectmatige leven. Inmiddels mag hij al meerdere grote Java-klussen op zijn naam zetten bij niet de minste namen (ING, DNB en RDW) en daar gaan we er vanuit Team Rockstars nog velen bij zetten! Dat Ilyasse een groot hart heeft, blijkt wel uit zijn vrijwilligerswerk. Hij helpt vluchtelingen in het leren van de Nederlandse taal. #Topper