Dirk zijn #bucketlist

Fietsend naar de tofste projecten

"Tijd is iets wat je nooit kan terughalen. Daarom vind ik verspilling ervan het meest zonde wat er is. Korte reisafstand die ik met de fiets kan doen vind ik het allerbelangrijkste bij het zoeken van een nieuwe opdracht. Reistijd, en helemaal in de file staan, is vind ik echt verschrikkelijk zonde van mijn tijd. Helemaal nu ik kinderen heb waardeer ik dat ik tijd met hun kan doorbrengen in plaats van in de auto. Gelukkig woon ik vlakbij Amsterdam en is er qua interessante projecten altijd keus genoeg! Ik vind het super leuk dat ik met mijn fiets langs de snelweg sta en hoop dat ik een paar automobilisten kan aanzetten om ook de fiets te overwegen!"

Nog meer #bucketlist verhalen

Bucketlist Robin

"Al een aantal jaar droom ik van een eigen startup, zelf bepalen wat je wel en niet kunt doen en daarnaast iets innoverend op de markt brengen en daarmee de kans krijgen om de wereld te kunnen veranderen. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken, waar moet je beginnen en hoe zorg je dat je succesvol wordt?"
hele verhaal hier

Bucketlist Dirk

"Tijd is iets wat je nooit kan terughalen. Daarom vind ik verspilling ervan het meest zonde wat er is. Korte reisafstand die ik met de fiets kan doen vind ik het allerbelangrijkste bij het zoeken van een nieuwe opdracht. Reistijd, en helemaal in de file staan, is vind ik echt verschrikkelijk zonde van mijn tijd."
hele verhaal hier

Bucketlist Daan

Naast programmeren zijn auto’s een hobby van mij. Sinds kinds af aan verzamel in Porsche model auto’s. Het was een uitdaging om op vakantie een Porsche model te vinden om mee naar huis te nemen. In het zuiden van Europa was dit makkelijk maar in het Noorden was het een uitdaging...
hele verhaal hier