Daan zijn #bucketlist

Cruisen in een porsche

Naast programmeren zijn auto’s een hobby van mij. Sinds kinds af aan verzamel in Porsche model auto’s. Het was een uitdaging om op vakantie een Porsche model te vinden om mee naar huis te nemen. In het zuiden van Europa was dit makkelijk maar in het Noorden was het een uitdaging. In m’n huis heb ik een glazen kast staan met alle verzamelde Porsche modellen waar ik met trots naar kan kijken!

Afgelopen weekend heb ik een Porsche 911 mee gekregen. Ik kreeg een telefoontje van Team Rockstars IT of ik een weekend de Porsche mee wou nemen.. daar hoef je als Porsche-fan niet lang over na te denken 😉. De auto reed heerlijk, relaxed wanneer je aan het cruisen bent langs de terrasjes in Laren en fel als je hem uitprobeert. Natuurlijk ben je helemaal het mannetje als je een vriend op komt halen in zo’n auto. Ik heb een ontzettend tof weekend gehad en hoop hem nog een keer te kunnen lenen !

Bucketlists

DEZE GINGEN AL IN VERVULLING

Bucketlist Robin

"Al een aantal jaar droom ik van een eigen startup, zelf bepalen wat je wel en niet kunt doen en daarnaast iets innoverend op de markt brengen en daarmee de kans krijgen om de wereld te kunnen veranderen. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken, waar moet je beginnen en hoe zorg je dat je succesvol wordt?"
hele verhaal hier

Bucketlist Dirk

"Tijd is iets wat je nooit kan terughalen. Daarom vind ik verspilling ervan het meest zonde wat er is. Korte reisafstand die ik met de fiets kan doen vind ik het allerbelangrijkste bij het zoeken van een nieuwe opdracht. Reistijd, en helemaal in de file staan, is vind ik echt verschrikkelijk zonde van mijn tijd."
hele verhaal hier

Bucketlist Daan

Naast programmeren zijn auto’s een hobby van mij. Sinds kinds af aan verzamel in Porsche model auto’s. Het was een uitdaging om op vakantie een Porsche model te vinden om mee naar huis te nemen. In het zuiden van Europa was dit makkelijk maar in het Noorden was het een uitdaging...
hele verhaal hier