Skip to main content

DEVProgram

Berlin

13 IT Rockstars in Berlijn… Begeleid door 2 coaches, 2 trainers en 2 guides. Het DEVprogram voor de tweede lichting Junior IT Rockstars zit er weer op! En wat waren we on fire; intensieve groepstrainingen in onze eigen lofts, in combinatie met een sterk staaltje bonding in Down Town Berlin. Wat een top-sfeer!!

Ook deze zomer vertrok er een groep kersverse en veelbelovende IT Rockstars richting Berlijn om daar een trainingsprogramma te volgen. Zakelijke en persoonlijke thema’s die een IT Rockstar nodig heeft om zijn footprint achter te laten in zijn of haar dagelijks leven worden door onze 6 professionele begeleiders intensief begeleidt. Effectief leiderschap, self-management, samenwerken en een sterke focus op ontwikkelpunten zorgen voor een Rockstar-waardig programma.

Natuurlijk zou Team Rockstars IT, Team Rockstars IT niet zijn als we dit programma niet zouden combineren met een onvergetelijke Berlijn ervaring. Naast een stuk cultureel verantwoord middagprogramma, deden we met de gehele groep niet onder voor de Biergartens van Berlijn, en belandde we uiteindelijk in het zeer exclusieve Club der Visionaire. We mogen wel zeggen; het was weer een memorabele trip!