Recruiter - Utrecht

Medior Talent Sourcer - Chapter Central

Informatie over jouw werkgever

Team Rockstars IT is binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 200 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard door en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgericht; volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden. en profiteren hiervan. Klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van.

Jouw werkzaamheden

Als Talent Sourcer focus jij je op de begeleiding van de kwalificatie- en onboarding trajecten van de zwaargewichten in de IT wereld. Als ervaren gatekeeper borg jij dat enkel de leukste en de beste IT’ers (Software Engineers) een exclusieve spot krijgen binnen Team Rockstars. Gesprekken met potentiele IT Rockstars worden veelal voor je ingepland, maar je moet telefonisch contact niet schromen. Met veel aandacht spreek jij de potentiele IT Rockstars (dit kan onder het genot van een lunch zijn of tijdens een etentje) en coach jij hen door de verschillende gespreksrondes heen.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om de rol in te vullen naar jouw wens, waarbij je natuurlijk goed getraind wordt op onze kernwaarden en ons ijzersterkte gedachtegoed. Het draait om jouw Rockstarwaardige aanpak en wat jij kan realiseren.

We werken landelijk, dus flexibiliteit en een aanpakmentaliteit zijn hierbij een dikke must.

Jouw diverse takenpakket bestaat o.a uit;

- Voeren van kennismaking- en selectiegesprekken (fysiek), onder het genot van een kop koffie, lunch of diner;

- Begeleiding van het kwalificatietraject van potentiële Rockstars samen met het management team en huidige Rockstars uit de Tech board.

Functie-eisen

- In het bezit van een mooi HBO/WO diploma;
- Minimaal drie jaar ervaring binnen IT arbeidsbemiddeling en/of overige (IT) sales ervaring;
- Tussen de 32 en 40 uur beschikbaar;
- Fit met onze Kernwaarden (hartelijk, open, energiek, rebels en ambitie)
- Flexibele teamplayer die wil scoren!
- Je hebt een gezonde dosis zelfspot en maakt graag deel uit van een gemotiveerd en resultaatgericht team, waarin jij de aanjager bent!

Aanbod

- Bruto maandsalaris van €3.000 tot €4.500 (afhankelijk van relevantie ervaring) met mogelijkheid om twee keer per jaar in salaris te groeien;
- Uitgebreide bonusregeling (on target €10.000 tot €20.000 per jaar);
- Goede doorgroei- en promotiemogelijkheden;
- Leaseauto die je ook privé kunt rijden;
- Laptop en telefoon;
- 25 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen;
- Werken bij de coolste IT-agency van Nederland;
- De beste (vrijmibo)borrels en vetste buitenland trips (Dublin 2018).