KPN CO

Mobile Apps

# Java Android Studio Realm #Objective-C #Swift #Xcode # Spring Tomcat Restfull services #Hibernate Oracle

MEET THE DEVELOPER

kevin

 

Waarom heb je voor dit project gekozen?

Het project kent een veelzijdigheid aan technieken en koppelvlakken om allerlei systemen (zowel software als hardware) die ieder andere uitdagingen met zich mee brengen. Dit terwijl de voorkant natuurlijk zo eenvoudig mogelijk moet blijven.

 

Welke technieken en tooling heb je gebruikt?

Android apps: Java, Android Studio, Realm

iOS Apps: Object-C en Swift, XCode, Realm

Backends: Java, Spring, Tomcat, RESTful en Soap services, Oracle, Hibernate

Web frontends: Javascript/Typescript, AngularJS

 

Waar ben je het meest trots op binnen dit project?

Toen ik het project overnam was ik de enige ontwikkelaar, uiteindelijk zijn we in een jaar naar een klein team gegroeid. Daarbij heb ik mijn steentje kunnen bijdragen aan het introduceren van scrum en de communicatie richting andere afdelingen.

 

In deze periode hebben we het project vlekkeloos uitgebreid van c.a. duizend technische objecten in het systeem, naar ruim 35.000 objecten verdeeld over een scala van systemen.

 

Wat heeft het project de doelgroep/gebruiker opgeleverd?

Een set applicaties waarin eenvoud en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn, zodat gebruikers geholpen worden in het verrichten van hun werkzaamheden.

 

Wat heb jij geleerd in het project?

De transitie van een enkele ontwikkelaar naar een team was een leerzaam traject. Ook is dit mijn eerste project waarbij ik de Android applicatie heb onderhouden en uitgebreid.

 

Wat maakte het Rockstars-waardig?

Het project vereiste een hoge mate van zelfstandigheid, wat naast de nodige verantwoordelijkheid veel ruimte bood voor eigen initiatief. Dit zorgt ervoor dat een Rockstar zijn ei hier goed kwijt kan.

IETS VOOR JOU?

HEB JIJ HET IN JE OM EEN IT ROCKSTAR TE ZIJN?

Jij?

GAVE PROJECTEN

WIJ ZIJN TROTS OP ONS WERK