Sales medewerker -

Junior Sales – Chapter East-Central

Informatie over jouw werkgever

Team Rockstars IT heeft afgelopen 4 jaar een label neergezet (in de traditionele IT-detacheringsmarkt) met de ambitie om het “anders” te doen. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij/zij is namelijk onze “Rockstar”! Op papier klinkt dat simpel, in de praktijk is het heel leuk om te doen, maar vooral een uitdaging om dat iedere dag een beetje beter te doen en nog meer impact te maken op de carrière en het geluk van de IT-rockstar.

Dat lukt ons tot nu toe aardig, aangezien we na 4 jaar 300 IT-Rockstars tot onze collega’s mogen rekenen. Nog trotser zijn we op het feit dat onze IT-Rockstars ons met een 8.7 waarderen! Zij werken dagelijks met veel plezier op projecten bij klanten als Rabobank, Philips, TomTom, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KVK en Belastingdienst. Onze ambitie is om die 8.7 vast te houden en in 2020 op minimaal 400 IT-Rockstars hun carrière impact te maken!

 

Jouw werkzaamheden

Om nog meer impact op de carrière en het geluk van onze IT Rockstars te kunnen blijven maken zijn we op zoek naar uitbreiding van ons salesteam in regio Oost en Centraal (Chapter East and Central). Dit betekent dat je in deze regio verder bouwt aan ons mooie concept door ons netwerk verder uit te breiden en new business binnen te halen. Je zit bij toonaangevende bedrijven aan tafel om de mooiste opdrachten binnen te halen voor onze IT Rockstars. Je signaleert kansen, weet welke vragen er bij klanten spelen en bent in staat om goede oplossingen te bieden.

We zoeken hiervoor een Junior Accountmanager met sales ervaring (< 3 jaar) die een relevant netwerk in Chapter East met zich meebrengt. Iemand die zichzelf kwalificeert als een echte hunter; een actief netwerker, target gedreven, een volhouder die nieuwe deuren weet te openen. Je focus ligt voor 80% op new business; je brengt DMU’s in kaart, bewerkt deze actief en bouwt daarmee snel een netwerk op. Je maakt gemakkelijk contact en hebt bovendien affiniteit met IT.

Wil jij succesvol zijn, klanten blij maken (huidige klant tevredenheid is 8.4) en écht impact maken? Kom dan kennismaken met ons!

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO- of WO diploma;
 • Je hebt relevante sales ervaring (< 3 jaar);
 • Je bent een hunter;
 • Je neemt een relevant netwerk mee (regio Oost en Centraal);
 • Je hebt affiniteit met IT;
 • Je bent een actief netwerker, target gedreven, creatief en een volhouder.

Aanbod

 • De kans om mee te bouwen aan één van snelst groeiende software dienstverleners van Nederland (FD Gazellen 2018 & 2019);
 • Goede arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke commissie en bonusregeling;
 • Laptop, telefoon en uiteraard een lease auto;
 • Werken in een jong, dynamisch team met veel flexibiliteit;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling & (doorgroei) ambities;
 • Vette team events (zoals trips naar Dublin en Berlijn), tech events en de beste borrels!

luke

Word jij mijn nieuwe collega?

luke.gunsing@teamrockstars.nl 073 - 615 77 77