Tech event

locatie: Inspyrium - cuijk

Op 8 september vindt ons allereerste Rockstars festival plaats! Welkom in ‘Rockstars Valley’, waar onze eigen Rockstars het podium betreden om je alles te vertellen over boeiende tech-onderwerpen zoals domain driven design, team topologies, FinOps in de praktijk en nog veel meer! Ben jij klaar voor een avond vol inspiratie, kennis en nieuwe inzichten?

you’re invited.

Bij Rockstars Valley gaat het niet alleen om technologie. Wij geloven in de power van mensen en cultuur. Dus wat ga je ontdekken? De magie die ontstaat als je mensen radicaal op #1 zet

Maar wacht, er is meer! Je wordt ondergedompeld in de wereld van toonaangevende IT-experts zoals Oscar van der Leij met zijn architecten cafe, Jacob Duijzer over Team Topologies en diverse thought leaders in software. Dit allemaal in een groene oase waar technologie en cultuur samensmelten als boter in een felgeel Rockstars zonnetje.

Rockstars Valley is zeker niet alleen een luisterfeestje. Nee, dit is jouw kans om te netwerken. Ontmoet andere IT-professionals, schud de hand van onze eigen IT Rockstars en bouw bruggen die je carrière kunnen katalyseren.

Dus pak je uitnodiging, zet je zonnebril op en stap in de wereld van een echte IT-Rockstar. Wij zijn klaar om je te verwelkomen op Rockstars Valley!

programma rockstars valley

locatie: Inspyrium - cuijk

Op een lege maag kun je natuurlijk niet aan de slag. Geniet van het lekkere eten terwijl je netwerkt met vak- en branchegenoten.

Rockstars Valley – Where Tech meets Culture

We duiken samen in het diepe en laten je de magie zien van de plek waar tech en cultuur elkaar ontmoeten. Houd je vast, want het wordt een wilde rit!

Als je dacht dat het feest voorbij was, dan heb je het mis! We hebben een extra verrassing in petto (indien je dit leuk lijkt, is uiteraard niet verplicht). Doe mee aan de Ultimate Rockstars Experience en wieg tot in de kleine uurtjes op de Rockstars-beat.

.

tech sprekers

architecten café

The Practical Solutions Architect – oscar van der leij & Cris Cadinu.

Waarmee begin je als je wordt ingezet als solutions architect? Hoe loopt het proces van solution architectuur? En wat zijn je deliverables en wanneer en hoe lever je die op? Hoe ziet dit er nou echt uit?

In deze sessie van het Architecten Café behandelen Oscar en Cris in twee fantastische real life cases waarmee ze laten zien hoe dit proces verloopt, welke deliverables er worden opgeleverd en hoe dit wordt aangepakt.

Oscar van der Leij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT en heeft bij verschillende klanten de overgang van een gescheiden naar een geïntegreerd development en operations proces begeleid. Hij heeft gezien hoe dit heeft geleid tot goede samenwerking tussen development en operationele teams, met als resultaat efficiëntie, snelheid en kwaliteit in softwareontwikkeling.

round table

Bouwen aan succesvolle teams – jacob duijzer.

Krijg antwoord op de vraag: hoe haal je indrukwekkende prestaties uit Team Topologies en DevOps?

In de snelle zakenwereld van vandaag is het cruciaal om met excellente teams te werken die snel waarde kunnen leveren. Om dit te bereiken, zijn effectieve teamstructuren en voortdurende verbeteringspraktijken essentieel. Ontdek in deze sessie hoe concepten zoals Team Topologies en DevOps kunnen helpen bij het organiseren van teams voor effectieve softwareontwikkeling.

Jacob, momenteel een agile coach in een Enabling Team, heeft een belangrijke rol in de implementatie van Team Topologies-principes binnen de organisatie. Zijn enthousiasme en toewijding zijn opgemerkt door de organisatie achter Team Topologies, die binnenkort van plan is om Jacob te benoemen tot een van de eerste officiële Team Topologies Advocates.

tech talk

domain driven design – lindy hutz.

Business en IT samenbrengen, dit kan een onmogelijke opgave lijken. Domain driven design helpt om dit te realiseren door domein experts en IT teams één taal te laten spreken en IT logisch in te delen.

Lindy Hutz is een echte verbinder met een developer-achtegrond en zit inmiddels alweer 9 jaar in IT. Met empathie voor zowel IT als business weet ze beide dichterbij elkaar te brengen en maakt ze de behoeftes inzichtelijk. DDD is een passie waar ze 5 jaar ervaring in heeft.

Tijdens de talk leer je wat DDD precies is, wat de toegevoegd waarde is, en hoe je het kunt toepassen bij jouw bedrijf.

tech talk

Ultimate AI boosters for software development – mark bertels.

Ontdek de kracht van AI in softwareontwikkeling tijdens deze inspirerende talk!

Ben je benieuwd hoe AI-producten zoals ChatGPT en Github Copilot de productiviteit van softwareontwikkeling naar nieuwe hoogten kunnen tillen? Steeds meer organisaties worden nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen, maar missen nog de nodige kennis om er optimaal van te profiteren. Stel je eens voor: een toenemende efficiëntie en kennisdeling binnen jouw development teams, resulterend in betere prestaties.

Deze talk biedt jou de kans om de nieuwste trends op het gebied van AI te ontdekken en te begrijpen hoe jouw bedrijf hiervan kan profiteren. Laat je inspireren door de mogelijkheden en zet de volgende stap naar een verbeterde softwareontwikkeling. Mis deze kans niet om jouw business naar nieuwe hoogten te brengen!

aanmelding rockstars valley

Bijzijn is meemaken. Seeing is believing. Wacht niet langer en schrijf je in voor onze klantendag op Rockstars Valley.

[hubspot type="form" portal="7542766" id="49e887c4-b76a-4c11-8e97-29607e235ccb"]