rockstars consultancy.

Ons technisch geweten. Bij Team Rockstars IT geloven we in het creëren van technologische oplossingen die niet alleen innovatief zijn, maar ook strategisch en effectief. Onze consultants zijn de onmisbare pioniers in deze missie.

lifetime

development

wat wil jij?

Wil je erkend expert worden, mogelijkheden om op te treden als thought leader, een boek schrijven of spreken op internationale conferenties? Verleg je grenzen verder dan ‘Senior’ met ons unieke Lifetime-Development-Programma. 

erkenning

vanuit de branche

impact

Als consultant kom je terecht in een team van erkende professionals. Onze consultants zijn door de industrie erkend als  Java Champions, Google Experts, en MVP’s. Dit is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en expertise. Bij ons maak je niet alleen deel uit van projecten, je definieert ze samen met de klanten.

pionieren

en ondernemen

innoveer

Draag niet alleen bij als consultant  aan projecten bij klanten, maar bepaal ook de toekomst van onze consultancy tak. In deze pioniersrol krijg je de unieke kans om mee te bouwen en de koers te zetten voor onze groeiende consultancy-afdeling. Je ideeën en visie zijn de bouwstenen waarmee we samen een toonaangevend adviesdomein creëren.

onze visie

Sinds onze oprichting in 2015 hebben wij ons ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van detachering en meer recentelijk consultancy.

De IT-consultancy van Team Rockstars IT is niet zomaar advieswerk. Het is een samenspel van diepgaande kennis en praktische uitvoering. We luisteren naar de uitdagingen van onze klanten en leveren niet alleen advies, maar ook daadwerkelijke oplossingen.

Onze consultancy is gericht op kort cyclische, impactvolle adviestrajecten, waarbij we onze visie en expertise overbrengen om concrete veranderingen te stimuleren.

lifetime development programma

java champions, mvp’s & google experts

Onze kracht ligt bij onze mensen. We zijn trots op onze ’tribes’ van o.a. Java, Agile, Cloud tot en met Architecture, geleid door erkende thought leaders en ontwikkelaars.

In ons consultancy team zitten Java Champions, Microsoft MVP’s en Google Experts. Wij geven ze zelf niet deze kwaliteitsstempel – de erkenning komt van buitenaf. De communities hebben ze verkozen tot thought leaders. Met deze erkenning aan boord garanderen wij dat onze consultants niet alleen getalenteerd zijn, maar ook extern gevalideerd en gerespecteerd zijn.

Wat wil jij?

Bij Team Rockstars IT start je echte groei pas bij senior niveau. Wij bieden op maat gemaakte loopbaanpaden aan die je in staat stellen om je oneindig te blijven ontwikkelen.

jouw volgende carriere stap

Waarom kiezen top professionals zoals Lucienne Imming (Google Developer Expert), Edwin Derks (Java Champion), of Marcel van Brakel (Microsoft MVP) om te werken als Principal Consultant bij Team Rockstars IT? Omdat wij geloven in ontwikkeling gedurende de gehele loopbaan.

Met onze unieke en technisch geavanceerde loopbaanpaden stimuleren wij groei vanaf senior niveau en bieden wij mogelijkheden om je te ontwikkelen tot internationaal erkende experts. We zijn op weg om een high-end IT-partner te zijn in 2027 en zoeken mensen die deze reis met ons willen maken.

it consultancy vacatures

rocksolid software.

RockSOLID Software is hét keurmerk voor topkwaliteit software en uitmuntend meesterschap. Met drie essentiële gebieden – Environment, Development & Reliability – brengen we softwareontwikkeling naar een hoger niveau. Onze principal consultants staan voorop in de ontwikkeling van ons keurmerk.

Zo werd ik een Java Champion, en zo kan jij er ook één worden

salaris check? marktwaard ...

klantcontact voorop.

Wij vinden het belangrijk om altijd in contact te blijven met onze klanten en partners. Daarom gaan wij regelmatig aan tafel met CTO’s, CEO’s, IT managers en andere C-level posities om altijd te weten wat er speelt binnen het bedrijf.