Marktwaarde

Welk salaris verdient een mobile developer?

Als mobile engineer of developer werk je hard en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van mobiele applicaties. Maar weet je ook wat jouw marktwaarde is in termen van salaris en arbeidsvoorwaarden? Door je marktwaarde te kennen, kun je beter onderhandelen over jouw salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mobile engineers

Bereken je marktwaarde.

Als Mobile Developer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het kennen van je marktwaarde stelt je in staat om jezelf te profileren en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel Mobile engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Verdien jij wel genoeg?

JOUW SALARIS ONDER DE LOEP.

Als mobile engineer of developer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het bepalen van jouw marktwaarde kan je helpen om je salaris en arbeidsvoorwaarden te optimaliseren en een carrièrepad uit te stippelen dat past bij jouw ambities. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de salarissen die gangbaar zijn in jouw regio en branche.

Wij helpen je om inzicht in je marktwaarde te krijgen, zodat jij meer kunt verdienen. Wij garanderen je dat dit je gaat helpen om je professionele ontwikkeling te stimuleren en je te concentreren op de belangrijkste doelen voor jouw carrière.

Dus, wil je weten wat je waard bent als mobile engineer of developer en meer verdienen? Ontdek je marktwaarde en ga slim om met je salarisonderhandelingen.

salarisonderhandeling

3 tips voor een topsalaris.

mobile tribe

Bezoek onze mobile tribe

Kennisdeling vinden wij bij Team Rockstars enorm belangrijk. Lees hoe wij dit doen binnen onze Mobile tribe.

mobile tribe

Waarom een mobile developer moet weten welk salaris hij/zij kan verdienen.

Als mobile developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van mobiele applicaties voor verschillende platformen, zoals iOS en Android. Het salaris van een mobile developer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de locatie en het niveau van de ervaring en vaardigheden die vereist zijn voor de functie. Zo kunnen mobile developers in grote bedrijven met complexe applicaties bijvoorbeeld een hoger salaris verdienen dan mobile developers in kleine bedrijven.

Over het algemeen kan een mobile developer een goed salaris verwachten, omdat mobiele applicaties steeds belangrijker worden voor bedrijven die hun klanten beter willen bedienen en hun marktaandeel willen vergroten.

Als mobile developer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de salarissen die gangbaar zijn in de branche en regio waarin je werkt. Het stelt je in staat om beter te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien kan het je helpen bij het kiezen van de juiste baan en het ontwikkelen van een carrièrepad dat past bij jouw vaardigheden en ambities.

Salarissen van mobile developers zijn de afgelopen jaren gestaag gestegen, vooral vanwege de groeiende vraag naar mobiele applicaties en de toenemende complexiteit van de technologieën die worden gebruikt om ze te ontwikkelen. Bovendien is de rol van een mobile developer steeds belangrijker geworden in de digitale wereld van vandaag, waarbij mobiele applicaties een essentieel onderdeel zijn van het succes van een bedrijf.

Door je marktwaarde te kennen en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, kun jij als mobile developer ervoor zorgen dat je wordt beloond naar je waarde!

verdien meer dan de rest.

Bij Team Rockstars IT werken we met een 70/30 model. Ook wel bekend als een midlance constructie, of het midlance-model. Omdat wij geloven dat goede prestaties beloond moeten worden, gaat het grootste deel (70%) van de omzet naar degene die echt het verschil maken: wij noemen ze IT-Rockstars!

Binnen deze constructie worden de zekerheden van een vast dienstverband (minimaal maandelijks 55% van je eigen omzet, vergelijkbaar met een marktconform vast salaris) gecombineerd met de vrijheden uit het ZZP’er-bestaan: je kiest je eigen projecten. In de regel gaan software developers er bij Team Rockstars IT 25% tot 40% op vooruit, waarbij ze natuurlijk jaarlijks stappen blijven zetten naarmate hun marktwaarde groeit.

Midlance, 70/30 en detachering: de verschillen

Waarom kiezen zoveel IT- ...

onze 3 peilers