15 februari

IT must be Love.

Op 15 februari 2024 is het weer tijd voor het legendarische ‘IT must be love’ event! Na het daverende succes van vorig jaar – waarbij we getuige waren van het ontstaan van een écht liefdeskoppel – zijn we terug met meer liefde en meer onvergetelijke dates! Ben je single en klaar om iemand te ontmoeten die echt bij je past? Of ben je al in een relatie en wil je jouw partner verrassen met een unieke love-date? Dit is jouw kans!

Locatie: oudekerk aan de amstel

Hartenjacht: Vind Jouw Match in het Avontuur van de Liefde.

Hi single star! Wij zijn bereid alles – maar dan ook alles – te doen om voor jou de allerleukste date te vinden. We kunnen natuurlijk geen garanties geven of het een match made in heaven wordt. Wat we wél garanderen is een totaal verzorgde avond met alle ingrediënten voor een romantische date. Om de beste match voor jou te vinden is het fijn als we een paar dingen van je weten. Fijn als je hier tijdens het invullen van het formulier zo eerlijk en volledig mogelijk in kunt zijn. We gebruiken deze informatie uiterst vertrouwelijk en alleen om voor jou een goede match te vinden.

het bewijs dat daten wel werkt

Waar Cupido’s Pijlen raak hebben geschoten.

Vorig jaar hadden we meer dan 50 aanmeldingen van dappere love-stars en zijn er een aantal mooie romances ontstaan! Cupido kan dus ook bij jou raak schieten!

Dus, waarom zou jij niet meedoen? Wie weet, misschien vind jij wel iemand die jouw hart sneller doet slaan, jouw berichtjes oplicht met emoji’s en je dagen vult met liefde en schaterlachen. Ons Valentijnsevent is jouw kans om de ster te zijn in je eigen romantische comedy.

Locatie: oudekerk aan de amstel

Vier de liefde!

Natuurlijk vergeten wij de happy in love koppels ook niet! Want wat is er nu romantischer dan tijdens Valentijn samen op een fantastische date te gaan tijdens het ‘IT Must Be Love’ event.

Dit is jullie kans om de vonken er nóg meer vanaf te laten spatten! Tijdens ons unieke ‘Briefje voor mijn liefje’-moment, krijgen jullie de kans om elkaar te verrassen met lieve, inspirerende woorden.

Maar wacht, er is meer! We dagen jullie uit met een serie passievolle vragen die jullie dichter bij elkaar brengen. Ontdek nieuwe kanten van elkaar en deel jullie diepste dromen en -wensen. Het is tijd om te laten zien hoe goed jullie elkaar echt kennen!

aanmelding IT must be love.

Schrijf je via onderstaande button in en we zien je met heel veel liefde terug op 15 februari.