Dirk

#C#.NET #SQL #HTML #CSS #ASP.NET
Amsterdam Haarlem Hoofddorp
booked
Dirk is een creatieve .NET Developer met gevoel voor humor en een behoorlijke dosis gezond verstand. Hij is professioneel op zijn best in een omgeving waarbij er ruimte is om tot een goede oplossing te komen en waar het werk uitdagend is.

Projecten

 • Waternet

  March 2018 - January 2019

  Meer info

  Projectinfo coming soon...

 • ABN Amro - ISER

  January 2017 - March 2018

  C# .Net 2.0 - 4.5 SQL JavaScript HTML
  Meer info

  Samen met een mede Senior collega uit India de leiding gekregen over het regel-system ISER. Dit is binnen de Market Risk afdeling verantwoordelijk voor diverse voorzienende taken zoals het binnenhalen van data van zowel interne als externe systemen (Bloomberg e.d.) en het genereren van data sets voor (andere) toepassingen door middel van het uitvoeren van modellen die gebouwd zijn in MatLab.

  Voornaamste projecten waren:
  - het opzetten van een de nieuwe (ASP.Net MVC) front-end in de ABN Amro huisstijl op zo’n manier dat er door de junior developers off-shore makkelijker aan gewerkt kan worden. Dit samen met een het uitvoeren en onderhouden van coding standaarden en practices om de code netjes te houden.
  - Het bouwen van een data service die van Bloomberg gegevens ophaalt van bonds en die op een fraaie manier doorzoekbaar en een bijbehorende Gui die het allemaal toonbaar maakt voor de Market Risk mensen op de dealingroom. Inclusief API via de ISER hoofdapplicatie zodat andere applicaties ook de data kunnen gebruiken.

  Dirk heeft ook gewerkt met:
  CSS, Vue.js

 • NIBC Markets

  January 2016 - December 2016

  C# HTML JavaScript CSS
  Meer info

  Voor de overgang naar NIBC moest de website een flink overhoop. Andere structuur, andere lay-out, andere styling, etc. Mede dankzij de flexibiliteit van het gebouwde systeem vijf jaar eerder waren vrijwel alle aanpassingen relatief eenvoudig om door te voeren.

 • NIBC Markets

  January 2014 - December 2014

  Javascript C# HTML CSS
  Meer info

  Een applicatie voor de obligatie desk om bied en laat prijzen voor diverse obligaties in de markt te leggen. De markt in dit geval is Bloomberg. Het bepalen van de juiste prijzen gaat via een web applicatie waarin de huidige markt wordt weergegeven in real-time door middel van SignalR naar de cliënt toe. Via diverse parameters kunnen de handelaren aangeven hoe ze op de markt willen reageren en worden er nieuwe quotes berekend en terug naar Bloomberg gestuurd via centrale WCF applicatie.

  en een huisgemaakt user story beheer systeem voor de ontwikkel afdeling. Sprints managen, stand-up meetings en algemene voortgang duidelijk inzichtelijk gemaakt. Tevens ‘productie speeltuin’ waar diverse experimenten voor technieken plaatsvinden voordat ze in meer bedrijf kritische applicaties toegepast worden.

 • NIBC Markets

  January 2011 - December 2011

  JavaScript C# HTML CSS
  Meer info

  Van scratch af aan bouwen van de nieuwe (2011) website met de op dat moment nieuwste MVC versie (3) en Entity Framework in de back-end. Volledig eigen mini-CMS ontwikkeld voor beheer van de content zodat het doet wat er nodig is en je er niet voor gestudeerd hoeft te hebben. Inclusief besloten klanten portaal waar zij inzicht hebben tot hun portefeuille.

 • NIBC Markets

  January 2010 - December 2010

  C# Silverlight XAML
  Meer info

  Interne applicatie voor het bijhouden van vakantiedagen van werknemers. Ingebouwde goedkeuring workflow voor de leidinggevenden en eindejaar rapportage voor management.

 • NIBC Markets

  January 2010 - December 2016

  C# .NET 2.0 - 4.5 SQL JavaScript HTML
  Meer info

  Dirk heeft als Senior ontwikkelaar aan veel verschillende projecten gewerkt. Van verbindingen met Euronext voor real-time prijzen van effecten tot het interne user story systeem. In technologisch opzicht net zo divers. Van oude legacy applicaties in VB.Net tot en met moderne web applicaties in MVC 5, veel WCF services in C# die alles aan elkaar knopen.

  Buiten onderstaande projecten, heeft Dirk aan talloze kleinere projecten en applicaties gewerkt die het dagelijks leven voor de rest van de business makkelijker maken.

  Dirk heeft ook gewerkt met:
  CSS

 • Optiver

  January 2008 - December 2010

  C# WinForms WPF
  Meer info

  Verantwoordelijk voor een aantal applicaties voor handelaren om hun quotes die in de markt liggen te managen en reageren op nieuwsberichten vanuit Bloomberg.

 • Basket Builders

  January 2008 - December 2010

  JavaScript C# HTML CSS
  Meer info

  Als ontwikkelaar voor diverse klanten een tailor made web oplossing gewerkt. Allen op basis van het door Basket Builders ontwikkelde CMS.

Icon rockstar

INTERESSE?

Neem meteen contact met ons op

TOON INTERESSE

Kennis en vaardigheden

Programmeertalen

C# 4.5 / 4.0 / 3.5 /3.0 / 2.0
ASP.NET (+MVC)
JavaScript
HTML5 / 4
CSS 2 / 3
jQuery
Bootstrap
(T)SQL
XAML (WPF)

Pakketten / tools

Microsoft Visual Studio 2013 / 2012 / 2010 / 2008 / 2005
Team Foundation Server 2012 / 2010 / 2008
Octopus Deploy
Entity Framework (4+)
LINQ to SQL
Notepad ++
ReSharper 7 / 6 / 5 Telerik RAD controls

Methoden & technieken

UML Object Georiënteerd programmeren
Scrum
Agile
Design Patterns

Besturingssystemen

Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / 2003 / XP / 2000

DB/DC

Microsoft SQL Server 2012 / 2008 / 2005 / 2000
Microsoft Access 2003 / 2000

GAVE PROJECTEN

Hier werken IT-Rockstars aan