ZZP’er worden2022-05-06T09:45:55+02:00
zzp / freelance developers

freelance developer worden

Wat is er mooier dan samen een avontuur aangaan met als doel om binnen een X aantal jaren helemaal op eigen benen te staan? Onze freelance academy omvat een aantal workshops waarin we onze IT-Rockstars alles leren wat je moet weten om succesvol voor jezelf te kunnen beginnen.

  • Ontdek of ZZP bij jou past
  • Praktische workshops
    & training
  • Ervaring opdoen met het 70/30 model

  • Netwerken met succesvolle ondernemers
uurtarief calculator

wat kun je verdienen?

In deze academy ga je trainingen en workshops volgen terwijl je in een 70/3 model via Team Rockstars IT projecten draait. Dit doe je tot je voelt dat je er klaar voor bent om op eigen benen te staan.

weten wat je waard bent als freelancer

uurtarief berekenen

Stap 1 van 5

INFO

Wat houdt de Freelance academy in?

De freelance academy is een programma dat is opgedeeld in twee onderdelen:

Voordat je start met ondernemen, is het extreem belangrijk dat je goed voorbereid aan dit avontuur begint. Het eerste deel van de freelance academy bestaat daarom uit drie onderdelen waarin we samen gaan ontdekken wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn, zodat je hierop kan anticiperen binnen het ondernemerschap. Daarnaast behandelen we voor- en nadelen van het ondernemerschap en in hoeverre deze dingen in lijn liggen met waar je naar op zoek bent.

Besluit je dat freelancen the way to go is en wil je er vol voor gaan? Super gaaf! Wij gaan dit avontuur graag samen met je aan. In het tweede deel volg je praktische workshops waarin we je voorbereiden op de belangrijkste zaken die een rol spelen in het leven van een zelfstandige.

rockstars

WAAROM WIJ DIT AANBIEDEN

Vanuit Team Rockstars IT geloven wij dat mensen helpen bij het realiseren van hun dromen de ultieme prestatie is die je als werkgever kan neerzetten. Voor de één is dat een rol als CTO of architect, voor de ander is dat ondernemer worden en als freelancer de markt betreden.

Het 70-30-model neigt veel naar freelancen en trekt daarom veel IT’ers aan die dit als een tussenstap zien naar vrijheid en zelfstandigheid. Wij zien we het als onze plicht om mensen met deze ambitie daarin te begeleiden en dat doen we middels de freelance academy.

“HUH? Dan jaag je toch je eigen mensen weg?”

Een terechte vraag die wij onszelf een aantal jaren geleden ook stelden. “Wat doen we met mensen die deze stap willen zetten?” Wij geloven dat mensen die de droom hebben om voor zichzelf te beginnen, dit uiteindelijk toch wel gaan doen. Bovendien denken wij dat we met al onze kennis en ervaring als springplank kunnen fungeren om mensen deze stap op een verantwoorde manier te laten zetten.

rockstars

oud-rockstar freelancers aan het woord

“Rockstars was een grote steun bij deze spannende stap!”

Mei Ling (25), Software Developer

Ze verlieten Team Rockstars IT om te gaan freelancen. Een beetje pijn doet het altijd, maar het contact blijft altijd bestaan zodat we van elkaar kunnen blijven leren!

zzp'er worden

programma freelance academy

DEEL 1 – Oriëntatie op ZZP’en DEEl 2 – Workshops
Blok1 In gesprek met succesvolle ondernemers Blok 1 Netwerken
Blok 2 Ondernemen en jouw persoonlijkheid Blok 2 Commercie
Blok 3 Ultieme vrijheid vs veel gedoe Blok 3 Financiën
Blok 4 Fiscale zaken
Blok 5 Praktijk cases
Ga naar de bovenkant