We take care event2023-03-21T16:37:17+01:00

we take care!

Donderdag 20 apr | 18:00 –22:00 | Team Rockstars IT HQ

Lig jij ‘s-nachts stressend wakker door de hoge werkdruk in combinatie met je privéleven? Wil jij meer weten over financiële zekerheid op je oude dag? Heb jij behoefte aan advies over het verduurzamen van je woning?
Wil jij weten waarom de uitspraak ‘je eet wie je bent’ geen onzin is?

Team Rockstars IT helpt je op dit event aan een antwoord op deze en meer levensvragen!

  • Fysieke & Mentale gezondheid
  • Wonen & verduurzamen
  • Financiële zekerheid

Programma

  • 18:00 Aanvang

  • 18:00 – 19:00 Inloop en diner 

  • 19:00 – 19:30 Opening

  • 19:30 – 20:15 Break out sessie 1
  • 20:15 – 20:30 Korte break

  • 20:30 – 21:15 Breakout sessie 2

  • 21:15 – 22:00 Borrel

Inschrijven event

financiële zekerheid

Wat zijn jouw dromen? En wat kost dat? Een workation, een tussenpensioen, eerder met pensioen, een nieuw droomhuis of andere doelen?

In deze inspirende en interactieve sessie neemt Robin Seetz, ondernemer, host van De Spaarpodcast je mee op ontdekkingstocht. Hij interviewde en besprak de afgelopen 4 jaar zowel vele millennials als de grootste namen op het gebied van personal finance en gaat vandaag met jullie delen welke inspirerende lessen hij heeft meegekregen van zowel internationale bekendheden zoals: Robert Kiyosaki, JL Collins, Ramit Sethi en Mr. Money Mustache als nationale bekendheden. Aan het einde van deze sessie voel jij je niet alleen helemaal geïnspireerd om met je financiën aan de slag te gaan, je weet dankzij de praktische tips ook waar je kunt beginnen en je gaat naar huis met een helder beeld waar jij het uiteindelijk allemaal voor doet.

fysieke & mentale gezondheid

Lig jij ‘s-nachts stressend wakker door de hoge werkdruk in combinatie met je privéleven? Behoor jij tot de burn-out generation? Wil jij weten waarom de uitspraak ‘je eet wie je bent’ geen onzin is? Spreekt het jou aan om op basis van data gezonde leefstijlkeuzes maken?

De balans in je drukke leven vinden; werk, gezin, het sociale leven in combinatie met sport en voeding. Iets wat we allemaal proberen uit te vogelen. Haar passie voor sporten en voeding ontwikkelde zij al op jonge leeftijd. Eerder deelde ze haar kennis al aan tafel bij Beau en Jinek op RTL4, maar tijdens het event kan ook jij leren van Esther haar expertise.  

The Chronic Pain Coach heeft een online trainingsprogramma ontwikkeld: de CPC®-methode. Deze pakt de oorzaak van chronische pijn aan. Pijn is namelijk een signaal vanuit het brein. Deze methode laat je inzien dat uiteindelijk het brein de oorzaak is van langdurige pijn. Door het trainen van het brein zorg je dat je transformeert en uiteindelijk pijnvrij wordt.

Onewave heeft als missie om mensen en organisaties hun energiebalans te leren begrijpen en verbeteren. Want zij geloven dat energieke mensen meer positieve impact maken! “Wij zijn data-gedreven, van nature positief, persoonlijk en no-nonsense.” Sabine Klijn is vitaliteitscoach bij One wave en brengt graag kennis bij over hoe je samen een werkomgeving kan creëren waarin prestaties en welzijn elkaar versterken.  

wonen & verduurzamen

Heb jij behoefte aan advies over het verduurzamen van je woning?

Het verduurzamen van woningen is de belangrijkste stap in het afremmen van klimaatverandering. Met die overtuiging is Positief Wonen ontstaan in 2020! Wat kan ik doen om te besparen op mijn hypotheek- en energielasten en welke maatregelen moet ik daarvoor treffen? En belangrijker nog, hoe financier ik die investeringen dan? Chris Emans, directeur van Positief Wonen, komt jouw vragen beantwoorden! 

Ga naar de bovenkant