Frontend-Mobile2022-11-18T11:37:30+01:00
rockstar tribes

Front-end & Mobile Tribe

Alle interactie met software start of eindigt met de front-end van een systeem. Of dat nu een responsive webapplicatie of een strakke mobiele app is, onze developers begrijpen dat die front-end een onuitwisbare goede indruk op gebruikers moet maken. In de front-end & mobile tribe delen we kennis over de nieuwste frameworks en technieken met elkaar.

Onze front-end & mobile tribe leads

 

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze front-end & mobile tribe leads leads zijn de aanjagers van deze kennisdeling en spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie. De front-end specialisten weten alles van front-end web development met React,Vue js en Angular en aanverwante technologiën. De mobile specialisten weten alles van zowel native mobile development als cross-platform mobile development met o.a. Flutter, Xamarin en React native.

In de front-end leggen we o.a. de basis voor veilige communicatie met de back-end, caching voor razendsnelle performance, state management voor voorspelbaar gedrag en input validatie voor een vloeiende gebruikerservaring.

In de front-end & mobile tribe worden deze concepten toegepast in een groot aantal verschillende programmeertalen en frameworks. Redux, MVVM of certificate pinning? Onze developers kunnen je verder helpen. 

Business

Prangende vragen? Stel ze ons!

Vue js of React? De snelste app met Flutter of toch Native? Is het de moeite waard om te upgraden naar de nieuwste Angular versie? Moet ik migreren van Xamarin.Forms naar .NET MAUI? Vraag het onze tribe leads óf bekijk de blogs, on-demand sessies of podcasts met onze bevlogen rockstars!

Hou je kennis actueel

met Duco Fronik

De kracht van Flutter

met Sjoerd van den Berg
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Front-end concepten

met Fer van Rijswijk
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Lazy loading in Angular

met Robin van Tienhoven

boek een spreker

Je kunt via dit formulier contact opnemen wanneer je interesse hebt in een kennissessie of een 1 op 1 gesprek met 1 van onze tribe leads.

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant