Special Agent – David de Hoop2022-03-01T16:32:20+01:00
special agent

David de Hoop

Special agent, tot uw dienst! Als gepassioneerd Solution Architect gespecialiseerd in high performance software, Public Cloud strategie en DevOps transformaties help ik graag bij complexe trajecten waarbij niet alleen technische keuzes gemaakt moeten worden maar ook de developer mindset centraal komt te staan en waar nodig op de schop moet! Ik ben een fervent Agile aanhanger en ik geloof dat agility pas echt tot zijn recht komt wanneer dit door de gehele organisatie wordt doorleefd.

Als DevOps evangelist vertrouw ik op de verantwoordelijkheid van zelfstandige teams om hun eigen software in hoge kwaliteit te bouwen, onderhouden en aan te bieden aan de organisatie of daarbuiten. Hierbij ondersteun ik graag bij het opzetten van technische oplossingen en processen om developers in staat te stellen compleet ownership over hun applicatie te kunnen nemen, hoe complex het IT landschap ook is.

Public cloud is here to stay! Ik help u graag om dit een plek te geven binnen uw IT transformatie. Neem contact met mij op en dan kijken we samen welke cloud het beste bij uw IT landschap past en hoe u de DevOps mindset het beste kunt implementeren om uw developers het meeste impact te laten maken. Ga voor 100% DevHappiness!

david de hoop

dit is waar ik veel mee bezig ben

Ik werk op dit moment als Solution Architect mee aan verschillende migraties naar de Public Cloud en de modernisering van het Microsoft applicatielandschap bij deze klanten om een succesvolle cloud migratie of DevOps transformatie mogelijk te maken. Daarnaast grijp ik elk podium aan om te vertellen over de voordelen,  valkuilen en mijn passie voor Public Cloud en DevOps.

Public Cloud

Multi- of hybrid cloud strategy op basis van Microsoft Azure, AWS of GCP.

spreken

Inspireren, adviseren en trainen.

devops

DevOps transformaties voor de gehele application lifecylce.

2 jaar

In dienst bij Team Rockstars

10+

Talks en workshops gegeven

1500+

Pipelines ontwikkeld

€300.000

Bespaard op Azure resources

contact

stel David een vraag

Met de kennis en ervaring die ik heb opgebouwd bij verschillende projecten en opdrachtgevers, ben ik je graag van dienst. Heb je een vraag over één van onderstaande thema’s neem dan contact met mij op!

  • Public Cloud

  • DevOps

  • Software Architectuur

Contact

Ga naar de bovenkant