Life Of A Rockstar Event2022-03-09T15:21:11+01:00
Event inschrijving
Woensdag 30 maart | 18:00 –22:00 | Team Rockstars HQ Den Bosch

Programma

  • 18:00 Aanvang

  • 18:00 – 19:00 Buffet en borrel 

  • 19:00 – 19:20 DNA Talk van Chief DNA Miriam Torrico

  • 19:20 – 19:40 Developer career labyrinth door CTO Koen Aerts 

  • 19:50 – 20:20 Persoonlijke visie van onze Rockstars 

  • 20:30 – 22:00 Sam Aaron – onder het genot van een drankje! 

inschrijven

Enkele weken geleden heeft RTL 4 een item gemaakt over hoe wij ervoor zorgen dat onze Rockstars tot de gelukkigste medewerkers van Nederland horen. Sindsdien hebben wij hier enorm veel vragen over ontvangen. Voor ons dus genoeg reden om een evenement te organiseren waarbij de Rockstars lifestyle centraal staat.

We gaan jullie in een bruisende avond meenemen in the life of a Rockstar. Hierbij staan we stil bij onze visie omtrent ‘happy developers, high impact’ en hoe dit er op praktisch niveau uitziet voor onze Rockstars. Daarbij komen natuurlijk ook onze Rockstars aan het woord om hun persoonlijke ervaringen te delen. Genoeg gelegenheid voor vragen dus! Daarnaast neemt CTO Koen Aerts ons mee in de complexe carrièremogelijkheden van de software developer. Hij geeft ons handvatten over hoe we deze lastige puzzel kunnen aanvliegen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

sam aaron

We sluiten de avond af met een optreden van Sam Aaron die ons als echte Rockstar gaat laten zien hoe je doormiddel van code muziek kan maken.

De avond is geheel verzorgd door Team Rockstars; we sturen je dus niet met een lege maag naar huis ;-) Check voor een sneak preview vast de aftermovie van de vorige keer dat deze living legend vanuit Engeland naar Rockstars kwam!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer


Developer by day, DJ by night! Sam is een ‘live coder’ en tevens lead developer van Overtone en Quil – Clojure based projecten voor de expressie van muziek & beeld. Ook ontwikkelde hij Sonic Pi: een code-based programma voor muziek creatie. Zelf creëert hij met dit programma de lekkerste beats waar hij de nachtclubs in UK mee vult. Als iemand dus de Life of a Rockstar leeft dan is het Sam wel! Tijdens zijn performance komen code en muziek tot leven en zien we vanaf de dansvloer hij zijn performance programmeert.

Inschrijven event

Wil jij erbij zijn en weten hoe een ‘life of a Rockstar’ eruit ziet? Schrijf je dan snel in voor 30 maart!

Ga naar de bovenkant