Formule Rockstars2022-07-28T16:12:32+02:00
Event inschrijving

Formule Rockstars: Data & IT event @ Dutch GP

Donderdag 1 september | 16.00 – 20.30 | CM.com Circuit Zandvoort

 

Als eerste op het Dutch Grand Prix terrein zijn én een vet IT event bijwonen? Team Rockstars maakt het mogelijk op donderdag 1 september!

Op donderdag 1 september host Team Rockstars IT hét event van het jaar in de Champions Lounge op het CM.com Circuit in Zandvoort. Samen met een +100 developers dineren en proosten we met uitzicht op het circuit. Daarnaast bespreken we de rol van IT en Data binnen Automotive en Formule 1, in een panel sessie met Lightyear & Leaseplan. Als klapper op de vuurpijl komt niemand minder dan F1-expert Robert Doornbos spreken.


TALKS

★ De rol van IT en Data binnen Automotive en Formule 1 

Waar de automotive-branche en Formule1 vroeger helemaal om auto’s en coureurs draaiden, zijn IT en Data in de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Onze auto’s op de weg worden steeds meer een supercomputer die in constante verbinding staat met de cloud en dus veranderen ook autobedrijven langzaam in IT-bedrijven. Ook het succes van Formule1-teams is volledig afhankelijk van de synergie tussen mensen, machines en IT / Data.  

Twee bedrijven die hier alles over weten te vertellen, delen tijdens dit het event het podium in een interessante panelsessie. Met trots verwelkomen wij Lightyear en Leaseplan!

★ Robert Doornbos over topsport, succesvolle teams en ondernemerschap.  

Robert Doornbos geeft je een kijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen.  

Ook zoomen we in op het managen van topsporters en de gelijkenissen tussen deze wereld en de manier waarop Team Rockstars IT haar werknemers begeleidt. Door het centraal stellen van onze developers en engineers en hen te ontzorgen in alles wat níet met IT te maken heeft, kunnen zij dagelijks schitteren op de momenten dat het ertoe doet, net als in topsport. 

Programma

 • 16.00 – 16.30 Aanvang parking/circuit

 • 16.30 – 17.00 Robert Doornbos – “Topsport en succesvolle teams”

 • 17.00 – 17.30 Founder Laurens Simonse  – Topsportmanagement in IT

 • 17.30 – 18.30 Diner

 • 18.30 – 19.15 Automotive & IT met Lightyear, Oracle en Leaseplan

 • 19.15 – 20.00 Borrel & ronde op circuit

Wat brengt het event je?

F1-fan en software-fanaat? Dit event is interessant voor jou wanneer…  

 • …je interesse hebt in zowel IT/Data als Formule 1

 • je nieuwsgierig bent naar de impact van IT op de automotive branche

 • …je wilt weten hoe topsport management wordt toegepast op onze Rockstars

 • je als eerste de sfeer van het Dutch GP circuit wilt proeven

 • …je wilt netwerken met andere IT, Data en Automotive specialisten

 

Afgelopen mei verwelkomde Team Rockstars 3 Java Champions tijdens het Java’s Greatest event. Benieuwd? Check hier de aftermovie!

Inschrijven event

Sprekers & talks

Laurens Simonse – Founder van Team Rockstars IT
17.00 – 17.30 Topsportmanagement in IT
Ondernemer in hart en nieren, wist met zijn Drive, Doorzetten, Discipline en Durf vóór zijn 30ste 3 succesvolle organisaties neer te zetten, won onder meer 4 jaar op rij een FD gazellen, FCN Jewel Award 2021 en 3x een NL groeit-award.  

Simonse neemt ons mee in de Why van Team Rockstars en hoe hij hierbij geïnspireerd is geraakt door topsport management.

Robert Doornbos – Ziggo Sport F1 Analyst & algemeen directeur PON Luxury Cars
16:30 – 17.00 Topsport, succesvolle teams en ondernemen
Robert Doornbos is HET gezicht van Formule 1. Als oud-coureur en Formule 1 analist is hij niet weg te denken uit het F1 landschap. 

Robert Doornbos geeft je een kijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken en leiderschap. In zijn presentaties is hij zeer enthousiast en weet hij als geen ander de link te leggen tussen de autosport en de races die daarbij horen en het bedrijfsleven. 

Lightyear, Leaseplan & Oracle
18:30 – 19.15 Automotive & IT
De meest innoverende automaker van Nederland kan niet ontbreken op dit evenement. Lightyear is voortgekomen uit het Eindhovense studententeam dat in 2013 de World Solar Challenge in Australië won en lanceerde deze zomer ’s werelds eerste zonnewegen: Lightyear 0. 

Samen met hoofd software engineering partnership Oracle / Red Bull racing en de CTO van Leaseplan, bespreekt deze innoverende partij de rol van Data en IT in de Automotive branche.

robert
Ga naar de bovenkant