Events2021-06-19T14:28:17+02:00
Events

tech, fun, social events

Sharing is caring. Onze events zijn de slagader van de organisatie. Alles waar wij voor staan en de unieke cultuur die daarbij hoort proef je in elk event!

 • Techniek = heartbeat.

 • Guilds & Leisure events.
 • Tech / Social trips.
 • Pizzasessies.

team rockstars it events
fun for the win

het zit in ons dna

Met 25 tech-events en minstens zoveel social-events per jaar kun je gerust stellen dat wij inmiddels zijn afgestudeerd op het organiseren van le-gen-da-ri-sche events. Natuurlijk voor onze IT-Rockstars, maar ook voor partners en bedrijven.
Onze cultuurpijlers hartelijk, open, energiek, rebels en ambitieus worden keer op keer met ziel- en zaligheid doorleeft met als doel: iedere medewerker is trots om bij Team Rockstars IT te werken!

 • 25 Tech-events per jaar

 • Ontelbaar fun- en social events (chapterbased en centraal)

 • Gezamenlijk events organiseren

 • Ronde tafelsessies

 • DNA talks

Onze werkwijze

wat ontbreekt nooit op onze events?

 • Merchandise
 • The Spirit

 • Gastsprekers / Optredens

 • Interactie & Fun

upcoming events

23 juni 2021

Walking Tour #2 – Chapter Central – Boswachterij Austerlitz

Het is tijd voor de tweede Walking Tour van en voor Chapter Central!

Op woensdag 23 juni aan het einde van de werkdag om 16.30 uur gaan we weer gezellig wandelen, dit keer in het mooie natuurgebied van Boswachterij Austerlitz. Duim mee voor het zonnetje, Rockstars t-shirt en eventueel zwembroek aan, zonnebril op en wandelschoenen (of Rockstars slippers 😉 ) aan en even een ruim uurtje wandelen.

Lees meer

23 juni 2021

Microsoft Tribe Presents: Become a productive .NET developer with JetBrains Rider

With .NET Core, an explosion of .NET IDE’s happened! There’s good old Visual Studio, but also VS Code and JetBrains Rider. In this talk, we’ll dive into the latter. We’ll explore navigation, automatic inspections and quick fixes, code generation, built-in tooling like version control integration and local history and look at the special scenario’s the debugger has to offer, like conditional breakpoints. Come to this session to learn about this new (and fast!) kid on the block and learn plenty of tips & tricks to enhance your development productivity.

Lees meer

25 juni 2021

Chapter Lower South presents: Dungeons & Dragons game night

Een avondje onder dompelen in een wereld van elfen, dwergen, draken en tovenaars? Onder leiding van Dungeon Masters Subhi Dweik en Michon van Dooren word je deze avond omgetoverd tot een bijzondere Rockstar held die problemen op moet lossen, iets uit moet vinden of bescherming moet bieden tegen duistere of demonische krachten.

Lees meer

26 juni 2021

Motor Group Rockstars Presents: motortour rondom het park de Hoge Veluwe

De zon schijnt en de motoren worden van stal gehaald. De eerste tochten zijn een feit, maar nu is het tijd voor een Rockstar motortocht! Heb je een sport, chopper, cruiser of een ander modelletje klaarstaan? Kom dan 26 juni naar Scherpenzeel en maak samen met je collega’s een mooie tocht die rondom het park de Hoge Veluwe loopt.

Lees meer

27 juni 2021

Chapter North Sports presents Disc Golf

Lieve chapterleden we gaan weer voor een nieuwe sport activiteit.

Na het naar mijn mening zeer geslaagde eerste Chapter North Open tennis toernooi lijkt het ons leuk om deze keer een andere sport te doen

We zijn daarbij uitgekomen op Disc Golf.

Nu zie ik jullie je al afvragen wat Disc Golf is nou dat is golf maar dan met een frisbee. Makkelijker kan ik het niet maken.

Lees meer

30 juni 2021

Chapter Central Presents – Alles over testen!

Altijd al meer willen weten over TDD, dan is dit het technische event voor jou. Op woensdag 30 juni 17:00u zullen we jullie meenemen in de wereld van het testen en alles wat daar bij komt kijken. Met een onwijs boeiende talk over TDD praten we jullie helemaal bij over de testers way of life. Dit wil je absoluut niet missen.

Lees meer

1 juli 2021

Supervette kick-off Cloud & Devops tribe

Ja ja, daar is die dan! De langverwachte supervette Cloud & DevOps tribe kick-off! The best things come to those who wait 😉

Wij stellen ons natuurlijk even voor maar we willen jullie ook graag leren kennen. Geen zorgen, je hoeft niks voor te bereiden. Erbij zijn is meemaken.

Lees meer

1 juli 2021

Chapter North presents – WAN party: Among Us

Na een daverend succes van de eerste editie met dank aan Chapter East, willen we het vanuit Chapter North graag nog eens dunnetjes overdoen. Dan hebben we het natuurlijk over de Among Us Game Night waarin je je chapter genoten moet proberen te saborteren of te ontmaskeren!

De Among Us game night staat gepland op donderdagavond 1 juli vanaf 19.00 uur. De communicatie tijdens het spel zal verlopen via Teams.

Lees meer

7 juli 2021

Team Rocktars IT presents: Nick Tune – Domain Driven Design

Op woensdag 7 juli 17.00 uur zal niemand minder dan Nick Tune himself een super vette sessie over Domain Driven Design verzorgen, speciaal voor alle IT Rockstars!

Lees meer

8 juli 2021

East @ Work – Arnhem

Omdat het gewoon ontzettend fijn is om elkaar weer eens te zien zonder scherm er tussen, te kunnen sparren zonder eerst te moeten inbellen en omdat het ook gewoon heel erg gezellig is, hebben we weer een East @ Work dag gepland.

Lees meer

8 juli 2021

Chapter-West: Dungeon and Dragons workshop door Johan Kraaij

Onze eigen Johan Kraaij heeft zijn toffe plan al tijdens de Chapter-Meeting gedropt en hierbij kan je je dan ook echt aanmelden! Ben je overtuigd en wil je graag een keer wat meer weten van D&D? Meld je dan snel aan!

Lees meer

10 juli 2021

Upper South Summercamp | Open Air Escaperoom

Zaterdag 10 juli gaan we De Bossche Binnenstad in, om de moord op de Bossche Bollen bakker op te lossen!

Lees meer

15 juli 2021

Chapter Lower South presents: VR experience Eindhoven

Zin in een avondje VR met collega’s bij The Park in Eindhoven? Schrijf je dan nu in en wordt na een korte introductie ondergedompeld in de wereld van VR.

Lees meer

15 juli 2021

Chapter Lower South presents: VR experience Breda

Zin in een avondje VR met collega’s bij The Park in Breda? Schrijf je dan nu in en wordt na een korte introductie ondergedompeld in de wereld van VR.

Lees meer

17 juli 2021

Upper South Summercamp | Crossfit Clinic

Altijd al willen weten hoe onze Sven Meesters aan die brede schouders komt? Dit is je kans! Want op zaterdag 17 juli wordt er een heuse Crossfit Clinic georganiseerd!

Lees meer

24 juli 2021

Upper South Summercamp | Mountainbiken

Zaterdag 24 juli gaan we weer richting The Dutch Sahara, stappen we op onze (gehuurde) stalen ros en fietsen we rondje Giersbergen.

Lees meer

31 juli 2021

Upper South Summercamp | Boulderen

Zaterdag 31 juli gaan we anderhalf uur boulderen bij Bossche Boulders! Boulderen is DE sport voor Rockstars. Puzzels oplossen, behendigheid en sportiviteit komen allemaal samen. Leuk om te doen en leuk om te kijken!

Lees meer

7 augustus 2021

Upper South Summercamp | Disc Golf

Al frisbeeënd een parcours afleggen? Dat is Disc Golf! Op zaterdag 7 augustus gaan we naar Disc Golf Park Vught om te zien wie die hole in one kan maken met Disc Golf!

Lees meer

14 augustus 2021

Upper South Summercamp | Mystery Event

Zaterdag 14 augustus gaan we …. (bericht wordt later aangevuld zodra bekend is wat de activiteit is!)

Lees meer

21 augustus 2021

Upper South Summercamp | BBQ

Een hele zomer vol activiteiten… Die moet natuurlijk goed afgesloten worden! Wij dachten aan: lekker eten, koude biertjes, gezelligheid, tot in de vroege uurtjes (voor wie wil). Daarom op zaterdag 21 augustus een BBQ @ Daan van Osch!

Lees meer

alex mang aftermovie

Ga naar de bovenkant