Events2021-09-15T17:59:16+02:00
Events

tech, fun, social events

Sharing is caring. Onze events zijn de slagader van de organisatie. Alles waar wij voor staan en de unieke cultuur die daarbij hoort proef je in elk event!

 • Techniek = heartbeat.

 • Guilds & Leisure events.
 • Tech / Social trips.
 • Pizzasessies.

team rockstars it events
fun for the win

het zit in ons dna

Met 25 tech-events en minstens zoveel social-events per jaar kun je gerust stellen dat wij inmiddels zijn afgestudeerd op het organiseren van le-gen-da-ri-sche events. Natuurlijk voor onze IT-Rockstars, maar ook voor partners en bedrijven.
Onze cultuurpijlers hartelijk, open, energiek, rebels en ambitieus worden keer op keer met ziel- en zaligheid doorleeft met als doel: iedere medewerker is trots om bij Team Rockstars IT te werken!

 • 25 Tech-events per jaar

 • Ontelbaar fun- en social events (chapterbased en centraal)

 • Gezamenlijk events organiseren

 • Ronde tafelsessies

 • DNA talks

Onze werkwijze

wat ontbreekt nooit op onze events?

 • Merchandise
 • The Spirit

 • Gastsprekers / Optredens

 • Interactie & Fun

upcoming events

21 september 2021

Calisthenics by Carlos Yap & Adriel Walter

Muscle ups, human flag, front lever? Dat zijn termen die voorbij komen bij Calisthenics. Dit is een vorm van trainen dat wereldwijd weer een opmars maakt in populariteit. Het is trainen met je eigen lichaamsgewicht en heeft veel weg van gymnastiek. Wil jij een begin maken met calisthenics en weet je niet hoe? of wil je gewoon een leuke workout hebben. Come join the clinic!

Lees meer

24 september 2021

Chapter Central: Zomerse Drankjes BORREL v2

Hey Allemaal!

De vorige borrel was zo een enorm succes, dat we meteen doorgaan met Zomerse Drankes Borrel número dos!

Het plan

Eten – Bier – Gezelligheid. Enkel genieten

Lees meer

26 september 2021

Suppen door de biesbosch!

Na de events van de afgelopen tijd hebben we weer de smaak goed te pakken in Chapter West. We bruisen vol energie en deze energie moet eruit! Maar eerlijk, wij houden ook wel van lekker ontspannen. Dus bij deze best of both worlds gaan wij zondag 26 september (exacte tijd komt er aan, het zal ergens tussen 12:00-16:00 zijn) in de Biesbosch lekker suppen.

Lees meer

30 september 2021

East @ Work | Zwolle

Verandering van spijs doet eten… na een aantal keer bij SplendorFlex in Nijmegen te hebben gewerkt is het tijd voor een andere locatie in een andere stad.

Op donderdag 30 september zullen we neerstrijken in de hoofdstad van Overijssel; Zwolle. Op het moment wordt er hard gezocht naar een geschikte locatie waar we met samen kunnen werken.

Lees meer

1 oktober 2021

Chapter Lower South presents: The Afterparty Chapter Zero Borrel!

We gaan op road trip in onze chapter, want na Tilburg is de volgende Brabantse stad aan de beurt! Chapter Lower South presents: The Afterparty Chapter Zero borrel in Breda.

Wie heeft het mooiste verhaal en wie heeft de Reneevecave overleeft? Dat horen we graag onder het genot van een biertje, wijntje of cocktail!

Lees meer

6 oktober 2021

Chapter North Presents: Private Cinema – No Time To Die

Naar de bioscoop gaan maar dan op de Rockstars manier! Met natuurlijk een eigen VIP privé zaal! Geen last van vervelende kinderen die met popcorn gooien of swipende pubers die meer aandacht hebben voor hun telefoon dan voor de film, dat maakt dit een langverwacht Rockstars uitje. Geheel in stijl gaan wij kijken naar een film die bijna net zo vaak is uitgesteld als dit evenement, namelijk de 25e officiële vertoning van James Bond op het witte doek: No Time To Die!

Lees meer

7 oktober 2021

Chaptermeeting East #10

Op donderdag 7 oktober zal de 10e chaptermeeting van 2021 plaatsvinden. Deze keer weer via teams dus zorg dat je je hier aanmeld zodat je een teams uitnodiging ontvangt!

Lees meer

9 oktober 2021

Mountainbiken!

We gaan weer los op onze stalen ros!!

En alle mountainbikers uit alle chapters zijn welkom!

Zowel fanatieke mountainbikers als recreatieve mountainbikers komen hier aan hun trekken: 30 km fietsen door het mooie en afwisselende Groene Woud met hier en daar wat leuke technische singletracks.

Lees meer

14 oktober 2021

Chapter North Padel&Work

Het leek ons leuk om met een groep een dag te werken op kantoor en daarna afsluitend of tijdens werktijd een potje te padellen.

Een week van te voren bepalen we met de groep het tijdstip dat we gaan . Naar beschikbaarheid van iedereen en de banen kan dit dus middag of na-middag zijn.

Lees meer

19 oktober 2021

Chapter Lower South presents: boulderen in 013!

We gaan weer iets sportiefs doen, namelijk boulderen. Onder leiding van onze klimexpert Vincent Keltjens gaan we de ‘rotsen’ in 013 trotseren! Neem jij de slimste of de moeilijkste route? Ga de uitdaging aan of coach je collega naar de top.

Lees meer

26 november 2021

Chapter Lower South presents: Go Lower Borrel Maastricht

De Feestdagen komen eraan, maar dit willen we inluiden met een bourgondische borrel, Chapter Lower South presents: Go lower borrel in Maastricht!

Nieuwe aanwinst Martijn Candel (woonachtig in Maastricht) neemt ons die avond mee in het bruisende Maastricht. Tevens is dit zijn Rockstars ontgroening, want hij start 1-12-2021 bij Team Rockstars IT!

Lees meer

alex mang aftermovie

Ga naar de bovenkant