Events2021-11-28T12:12:16+01:00
Events

tech, fun, social events

Sharing is caring. Onze events zijn de slagader van de organisatie. Alles waar wij voor staan en de unieke cultuur die daarbij hoort proef je in elk event!

 • Techniek = heartbeat.

 • Guilds & Leisure events.
 • Tech / Social trips.
 • Pizzasessies.

team rockstars it events
fun for the win

het zit in ons dna

Met 25 tech-events en minstens zoveel social-events per jaar kun je gerust stellen dat wij inmiddels zijn afgestudeerd op het organiseren van le-gen-da-ri-sche events. Natuurlijk voor onze IT-Rockstars, maar ook voor partners en bedrijven.
Onze cultuurpijlers hartelijk, open, energiek, rebels en ambitieus worden keer op keer met ziel- en zaligheid doorleeft met als doel: iedere medewerker is trots om bij Team Rockstars IT te werken!

 • 25 Tech-events per jaar

 • Ontelbaar fun- en social events (chapterbased en centraal)

 • Gezamenlijk events organiseren

 • Ronde tafelsessies

 • DNA talks

Onze werkwijze

wat ontbreekt nooit op onze events?

 • Merchandise
 • The Spirit

 • Gastsprekers / Optredens

 • Interactie & Fun

upcoming events

29 november 2021

Fitte start van de week met Jur

Wacht niet met je goede voornemens tot 2022.. Get in shape now! Onze personal trainer Jur heeft – net als in de vorige lockdown – weer een mooie training voor onze Rockstars neergezet, die je live kunt volgen vanuit het gemak van je eigen huis!

Lees meer

1 december 2021

Help, hoe koop ik een huis?

Krappe markt, overbieden, bezichtigingen.. Duizelt het jou ook allemaal? We’ve got you!

Patrick van Meesbergen (Register makelaar en 20+ jaar ervaring als aankoopmakelaar) deelt zijn ervaring en kennis in een masterclass van 45 minuten. Daarna hebben deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lees meer

2 december 2021

Chaptermeeting North #4

Op donderdag 2 december van 17.00 tot 20.30 uur staat alweer de laatste chaptermeeting van 2021 gepland!!

We kijken achteruit maar zeker ook vooruit naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen.

We heten jullie allemaal van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam voor een zinderende presentatie van jullie chapterchief en chapterleads, om daarna met iedereen naar het gebouw ertegenover te lopen om een hapje te eten.

Lees meer

2 december 2021

Chapter West Q4 Meeting

Op 1 december is het weer zo ver! Om 17.00 uur gaan we starten met onze laatste chapter meeting van 2021 in de Foodhallen in Rotterdam zijn.

Lees meer

8 december 2021

Crypto Crash Course

Een oudejaarslot kopen is leuk, maar beleggen in crypto kan leuker zijn!

In deze crash course leer je de basics over crypto currency. Wat is het eigenlijk? Welke crypto’s bestaan er? En als je deze eenmaal hebt gekocht, hoe sla je ze dan veilig op? Aan het einde volgt een kleine Q&A-sessie waar jij jouw brandende vragen kunt stellen aan de expert.

Lees meer

9 december 2021

Chaptermeeting East #12 | donderdag 2-12 | SOAP Apeldoorn

Op donderdag 2 december vindt de laatste chaptermeeting van 2021 plaats en wat is dit jaar voorbijgevlogen..! Deze chaptermeeting is niet alleen speciaal omdat we samen het jaar zullen “afsluiten”, maar ook omdat weer fysiek met elkaar kunnen bijkletsen, eten en borrelen bij SOAP.

De inloop zal tussen 17.00 en 18.15 uur zijn. Dan kunnen we om 18.15/30 uur beginnen met de presentatie om rond 19.30 uur samen een hapje te kunnen eten.

Lees meer

9 december 2021

Chapter Meeting | Lower South

Alle ins en outs van jouw chapter worden met je doorgenomen tijdens onze Chapter Meeting!

Chapter Lower South, zorg dat je er bij bent op donderdag 2 december.

Locatie en tijden volgen snel.

Lees meer

9 december 2021

Chapter meeting – Central

Op 2 december is het weer zo ver! Om 17.00 uur gaan we starten met de Chapter Meeting @ the Social Impact Factory.

Lees meer

9 december 2021

Chaptermeeting Upper South

Midden in de koude maanden komen we wat warmte brengen in het zonnige zuiden. Tijdens de ‘after pakjes avond sugar rush’ komen we deze avond we weer met zijn allen bijeen voor de Chaptermeeting van Upper South. Er is weer een hele hoop te bespreken, we gaan het o.a. hebben over de herindeling van het zuiden, dus wees er bij.

Lees meer

10 december 2021

De allerfoutste kerstquiz + borrelpakket

Nog een week tot het grote kerstfeest, dus we gaan samen virtueel proosten en de voorpret laten beginnen!

Wil jij thuis een borrelpakket ontvangen en meedoen aan de muziekquiz? Meld je dan aan voor dit event! Dit kan tot uiterlijk maandagavond 6 december 18.00. Wie zich daarna nog aanmeldt ontvangt helaas geen borrelpakket.

Lees meer

13 december 2021

Chapter Central: Mobile Madness

Deze avond willen we in het teken zetten van mobile development. Binnen Chapter Central hebben we 2 specialisten (Gerald Eersteling & Erik de Wit) op het gebied van mobile development die ons wat willen delen over hoe dit tegenwoordig in zijn werk gaat.

Lees meer

14 december 2021

Digital game night – Remastered

Het wordt langzaamaan weer koud buiten, de blaadjes vallen van de bomen en er is weer des te meer reden om ongegeneerd een potje te gamen. Dat is samen natuurlijk nog veel leuker en dat is precies wat we 9 december, online, gaan doen. Ben jij ook van de partij?

Lees meer

17 december 2021

Kerstfeest – Let IT Snow!

Op vrijdag 17 december zijn jij en je partner van harte welkom op het magische terrein van Fort Isabella voor het jaarlijkse Rockstars kerstfeest. Weersvoorspelling: een sneeuwstorm aan gezelligheid!

Lees meer

11 januari 2022

Workshop Contract Testing door Bas Dijkstra

De Automatic Testing Tribe trapt het nieuwe jaar goed af met een boeiende workshop over Consumer Driven Contract Testing.

Dit is een radicaal andere – en misschien wat onwennige – manier om complexe (micro)service architecturen te testen. In plaats van onze tests te baseren op wat een API aanbiedt (de provider), nemen we juist de vragende partij (de consumer/client) als uitgangspunt.

Lees meer

27 januari 2022

Chapter North Presents // Indoor BeachVolleyBal Toernooi

Na het daverende succes van Chapter zero waarbij er meerdere teams waren van chapter north.

En gewoon 2 teams in de halve finale en zelfs 1 team de finale heeft bereikt!

Daar is het idee onstaan om het nog eens dunnetjes over te doen maar deze keer niet in de regen maar lekker droog en indoor in Aalsmeer.

Lees meer

29 januari 2022

Chapter Lower South presents: Viering overwinning Stardust Competitie

Om onze winst van de Stardust Competitie van vorig jaar te vieren hebben we een enorm vet event neergezet! De details van het precieze programma zullen de komende tijd bekend gemaakt worden. Voor nu zullen we slechts een klein tipje van de sluier oprichten. We verzamelen op zaterdag 29 januari om 11 uur ‘s ochtends in Tilburg.

Lees meer

8 februari 2022

Microsoft Tribe Presents: Azure Cosmos DB Workshop

Azure Cosmos DB is een volledig beheerde NoSQL-database voor de ontwikkeling van moderne apps. Reactietijden van slechts enkele milliseconden, en automatische en directe schaalbaarheid, garanderen snelheid op elke schaal.

Lees meer

3 maart 2022

Chapter Lower South presents: Ivo Hagelüken – Distributed applications met ISTIO service mesh

Moderne applicaties worden steeds vaker ontworpen als een gedistribueerde collectie van microservices. Istio is een open source service mesh die als infrastructuur laag op kubernetes draait.

In deze sessie gaat Ivo Hagelüken ons onder andere laten zien hoe je met Istio op uniforme en efficiënte wijze je microservices kan beveiligen, verbinden en monitoren.

Lees meer

alex mang aftermovie

Ga naar de bovenkant