Events2022-05-20T16:51:06+02:00
Events

tech, fun, social events

Sharing is caring. Onze events zijn de slagader van de organisatie. Alles waar wij voor staan en de unieke cultuur die daarbij hoort proef je in elk event!

 • Techniek = heartbeat.

 • Guilds & Leisure events.
 • Tech / Social trips.
 • Pizzasessies.

team rockstars it events
fun for the win

het zit in ons dna

Met 25 tech-events en minstens zoveel social-events per jaar kun je gerust stellen dat wij inmiddels zijn afgestudeerd op het organiseren van le-gen-da-ri-sche events. Natuurlijk voor onze IT-Rockstars, maar ook voor partners en bedrijven.
Onze cultuurpijlers hartelijk, open, energiek, rebels en ambitieus worden keer op keer met ziel- en zaligheid doorleeft met als doel: iedere medewerker is trots om bij Team Rockstars IT te werken!

 • 25 Tech-events per jaar

 • Ontelbaar fun- en social events (chapterbased en centraal)

 • Gezamenlijk events organiseren

 • Ronde tafelsessies

 • DNA talks

Onze werkwijze

wat ontbreekt nooit op onze events?

 • Merchandise
 • The Spirit

 • Gastsprekers / Optredens

 • Interactie & Fun

upcoming events

21 mei 2022

Chapter Arnhem ’19 ON FIRE | @ de tuin van Hans

We kunnen het op dit moment nog niet geloven maar uiteindelijk zullen de storm & regen gaan liggen en breekt de zon weer door. Fluitende vogels, bloeiende bomen… BBQ TIME!

Hans is zo gastvrij om zijn tuin open te stellen als BBQ hotspot. We zullen jullie rond 21 mei meer informatie geven en ook jullie wensen opvragen qua eten en drinken. Maar zet tot die tijd deze datum alvast DIK in je agenda want het wordt een middag die jij niet wil missen!

Lees meer

Techorama conferentie – Antwerpen

Techorama is een Microsoft conferentie die erg goed aangeschreven staat. 24 en 25 mei vindt deze in Antwerpen plaats. Het lijkt ons leuk om hier met een groep Rockstars naartoe te gaan.

Bekijk de website voor meer informatie: https://techorama.be/

Lees meer

26 mei 2022

Hackathon & BBQ!

Aankomende Hemelvaartsdag is het zover: dé Team Rockstars Hackathon! Race jij mee voor de winst van de eerste editie?

TEAMS

Team Hackathon (Anja, Duco. Pim, Willy, Maaike, Robin) is verantwoordelijk voor de indeling van de teams. Zij zorgen ervoor dat ieder team aan een mooie mix ervaring, kennis en gezelligheid voldoet. Het enige wat jij dus hoeft te doen, is je aanmelden voor dit Team Up event. Iemand van het team neemt daarna contact met je op.

OPDRACHT

Die houden we nog eventjes geheim 😉

Wel kunnen we delen dat het winnende team naar huis gaat met een Raspberry Pi Zero én de eerste Team Rockstars Hackathon wisselbeker!

Lees meer

27 mei 2022

Chapter Utrecht gezamenlijk aan het werk (Amsterdam / Den Bosch)

Hey Allemaal!

Op vrijdag 27 mei zijn jullie allen van harte welkom op het hoofdkantoor in Amsterdam en/of Den Bosch.

Het plan is om 1x in de maand gezellig samen te werken met onze chaptergenoten! We proberen er ook altijd wat tussendoor of wat erachter aan te plakken. Denk hierbij aan een borrel, een bordspel of iets anders leuks.

Lees meer

31 mei 2022

Food & Padel @ Delft

Na het succes van de vorige keren padellen in Delft, gaan we 31 mei gewoon nog een keer een balletje slaan bij Padel City in Delft. Het padellen zelf ziet er zo uit.

Er is geen ervaring voor nodig en de techniek maak je jezelf eigenlijk redelijk snel eigen. Uiteraard geldt: “easy to learn but difficult to master”.

Lees meer

31 mei 2022

Java’s Greatest

LET’S GET READY TO RUMBLE!

Team Rockstars nodigt je uit voor hét Java evenement van dit jaar! Onze eigen Java Champion Edwin Derks heeft mede-champ Ivar Grimstad en developer advocate Grace Jansen uitgenodigd om op 31 mei de ring in te springen. Samen delen ze hun visie op nieuwste trends, en hun verhaal over de weg naar de top.

Lees meer

1 juni 2022

Chapter Utrecht 19′ presents Chapterchef Utrecht 19′ Q2

We gaan in een nieuw event voor onze Chapter met z’n allen elk kwartaal op zoek naar dé Rockstar die, naast rocken in de IT, ook een heuse Chef in de keuken is!

Ben je zelf iets minder enthousiast over het bereiden van een diner, maar vind je het wel leuk om aan te schuiven bij anderen? Dat mag! Ook dan kun jij je inschrijven!

Lees meer

1 juni 2022

A journey into the rabbit hole of a DIY 3d printer

Wil je ook een 3d printer? Of wil je zelfs wel er zelf eentje bouwen? Of het idee om er eentje aan te schaffen? Hou je van knutselen?

We gaan een avondje door de opties van het zelf bouwen van een 3d printer. Welke ontwerpen kun je uit kiezen, welke ervaring heb je nodig en welke moeilijkheidsgraden zijn er. Dit alles op basis van ervaring van enkele Rockstars welke de rabbit hole zijn ingedoken tijdens de corona periode.

Lees meer

3 juni 2022

Arnhem ’19 @ Work | Splendorflex Nijmegen

Komen de muren op je af, ben je helemaal klaar met die online meetings en hunker je naar de gezelligheid van je Rockstar collega’s? Dan hebben wij goed nieuws!

Iedere eerste vrijdag van de maand staat er een Arnhem ’19 @ Work gepland. We kunnen op deze dagen terecht bij Splendorflex te Nijmegen waar we naast werken ook heerlijk kunnen lunchen en een vrijmibo kunnen inluiden voor wie wil.

Lees meer

3 juni 2022

Beachborrel West

De borrels in Dudok waren leuk. Voor wie het echt te gek vond, niet getreurd, als het goed is kun je over 2 weken weer aanschuiven. Echter, daarna gaat het toch echt over een andere boeg.

Dus haal je badkleding uit de kast, stof het af, fix een zonnebril en zonnebrand, want in juni wordt het smeren, smeren, smeren. Op 3 juni 2022 gaan we de borrel doen op het strand van Hoek van Holland.

Lees meer

9 juni 2022

Chaptermeeting Arnhem ’19 | Donderdag 9 juni | FYSIEK

Donderdag 9 juni staat de fysieke chaptermeeting gepland! 17.00 tot 18.00 uur inloop.

Eindelijk weer bijpraten onder het genot van een goede maaltijd en een drankje. We verwachten rond 21.00 uur klaar te zijn maar wil je langer blijven dan vinden wij dat uiteraard alleen maar heel gezellig!

Lees meer

9 juni 2022

Chapter Meeting Tilburg ’19 – donderdag 9 juni – fysiek

Donderdag 9 juni staat de fysieke chaptermeeting gepland! 17.00 tot 17:30 uur inloop.

Lees meer

9 juni 2022

Chapter Meeting | Eindhoven ’22 | Coffeelab

Op donderdag 9 juni om 17.00 uur staat de tweede Chapter Meeting van 2022 alweer op ons te wachten!

Deze fysieke meeting wordt gehouden in het Iconische Stationsgebouw hartje Eindhoven. Waar je binnen even de grote trap naar boven moet nemen en wij jullie verwelkomen samen bij onze nieuwe partner Coffeelab.

Lees meer

14 juni 2022

Bring Your Work To CoffeeLab Day | Eindhoven

Lijkt het je leuk een dag je werk ter verplaatsen van je thuiswerkoffice naar een dynamische werkplek waar in je tegenover je Rockstar collega’s komt te zitten? Kom dan 14 juni, op de tijd die jou uit komt, naar het coffeelab te Eindhoven. Deze hangout biedt ruimte aan meerdere flexplekken met voldoende stroompunten en geweldige wifi.

Lees meer

14 juni 2022

Vissen

Dinsdag 31 mei gaan we vissen in Aalsmeer. Sinds kort weet ik dat Koen Aerts een passie heeft voor vissen en ik (Barry) heb een bootje liggen in Aalsmeer 1+1=3

Meerval, paling, karper, snoeken maar ook gewoon op voorntjes Het kan allemaal op de Westeinde plassen. We hebben wat extra gear voor de liefhebber zonder spullen.

Lees meer

14 juni 2022

Bring your work to CoffeeLab Day | Breda

Ben je je thuiswerk-hok beu? Uitgekeken op de koffie thuis? Of gewoon zin om samen met je awesome chapter buddies samen op een (supertoffe!) locatie te werken? Sluit dan aan bij de Bring your work to CoffeeLab Day in Breda!

Lees meer

16 juni 2022

Chapter Meeting | Den Bosch ’15

16 Juni is het zo ver! De derde Chaptermeeting van 2022, de enige echte manier om op de hoogte te blijven van al het reilen en zeilen in en buiten onze chapter!

Rond 17:30 kunnen we gezellig met zijn allen gaan knagen waarna we de Chaptermeeting zullen starten.

Lees meer

16 juni 2022

Chaptermeeting Rotterdam ’19 – Foodhallen Rotterdam

Na het succes van de laatste chaptermeeting gaan wij helaas afscheid nemen van Chapter Den Haag ’22. Het was onwijs gezellig samen, maar ons kleine mede Chapter is groot genoeg om de chaptermeeting nu op eigen benen te doen 😉 We wensen Chapter Den Haag ’22 veel succes en voor de Chapter Den Haag ’22 – leden: Hou teamupit in de gaten voor jullie eigen event!

Lees meer

18 juni 2022

Chapter Tilburg ’19 – Flobert Schietclinic

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk tijd voor het lang verwachte Flobert Schietclinic, super gaaf Christian!

De schietsport kent vele disciplines van luchtgeweer tot groot kaliber. Bij Cloveniers Gilde Sint-Willibrordus te Klein-Zundert (waar Christian lid is) wordt de schietsport beoefend met een kleinkaliber geweer, ook wel flobert genoemd. Dit wordt gedaan in staande houding op een afstand van 50 meter tot het doelwit. Zonder kijker!

Ben jij klaar voor de uitdaging en/of wil je kennis maken met de schietsport en het gilde? Meld je dan snel aan!

Lees meer

18 juni 2022

Chapter Den Bosch ’15 | Picknick met partners & kids

inhoud en tijden volgen nog!

Lees meer

18 juni 2022

Special Agents Present: Tweakers Developers Summit 2022 @ DeFabrique

Op donderdag 23 juni vindt de Tweakers Developer Summit plaats in DeFabrique in Utrecht. Dit is de eerste fysieke editie in twee jaar tijd én het eerste fysieke event waar je onze Special Agents kunt zien shinen! Onze collega’s en mede Special Agents, Duco Fronik en Christiaan Nieuwlaat hebben namelijk een plekje weten te verwerven op het programma van deze conferentie! Kom jij ook onze Special Agents supporten en daarnaast genieten van alle andere sessies?

Lees meer

24 juni 2022

Chapter Tilburg ’19 presents vrijmiboooo – Tilburg

Het zonnetje schijnt, de beats komen door de speaker en dat brengt ons in de stemming om de borrel tour te gaan plannen!

Jaja, de tour gaat lekker door en natuurlijk kan de thuisstad van onze Talentmanager niet ontbreken! Kom gezellig wat drinken en voel je niet verplicht om de hele avond te blijven, eentje mag ook.

Lees meer

30 juni 2022

Chapter Utrecht gezamenlijk aan het werk

Op donderdag 30 juni zijn jullie allen van harte welkom op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Het plan is om 1x in de maand gezellig samen te werken met onze chaptergenoten! We proberen er ook altijd wat tussendoor of wat erachter aan te plakken. Denk hierbij aan een borrel, een bordspel of iets anders leuks.

Lees meer

alex mang aftermovie

Ga naar de bovenkant