DEV PROGRAM2022-01-11T09:03:59+01:00
voor developers

dev-program

Ieder jaar biedt Team Rockstars IT 4 afgestudeerden de kans om deel te nemen aan het Dev Program: Een tweejarig programma speciaal voor junioren. Je gaat aan de slag bij opdrachtgevers van Team Rockstars IT, terwijl je samen met een talent manager aan jouw persoonlijke ontwikkelplan werkt.

Tribes

BINNEN HET DEV PROGAM KIES JE ÉÉN OF TWEE RICHTINGEN WAARIN JIJ JE GAAT SPECIALISEREN:

 • Java
 • Microsoft
 • Frontend & Mobile
 • Cloud & Devops
 • Test Automation

Whats in it for me?

WAT BRENGT HET DEV PROGRAM JOU?

 • €3.000 – €4.500 salaris per maand

 • Direct een vast contract

 • Onbeperkt trainingsbudget
 • Leaseauto
 • Laptop en telefoon
 • Goede begeleiding & werk dichtbij huis

 • 50+ events per jaar

Rockstars testimonials

Dit zeggen onze Rockstars

Van toffe tech events naar een Rockstars festival, er is altijd wel iets leuks te doen

Anne van Gemeren (22), Software engineer

Hi, ik ben Anne, nét afgestudeerd en al een echte IT Rockstar! Tijdens mijn studie heb ik al een beetje kennis gemaakt met Team Rockstars IT, zij kwamen regelmatig langs bij mijn opleiding. Toen een mede-afstudeerder mij vertelde dat hij begon bij Team Rockstars IT en mij daar ook heel goed bij vond passen, ben ik pas echt gaan kijken wat ze dan toch doen. En wat is dat vet zeg! Van toffe tech events naar een Rockstars festival, er is altijd wel iets leuks te doen.

Er worden trainingen en cursussen georganiseerd, deze zijn niet alleen maar voor technische skills maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is niet de enige reden dat ik voor Team Rockstars gekozen heb, het eerste moment dat ik binnenliep voelde het al goed en vertrouwd en dit is niet veranderd. Iedereen staat voor je klaar als je ze nodig hebt.

In mijn tweede week mocht ik direct bij een klant aan de slag als software developer. Verder is er ook nog eens het 70/30 model. Om eerlijk te zijn klonk alles veel te mooi om waar te zijn. Maar na mijn keuze om te beginnen bij Team Rockstars IT is het toch echt zo, het is allemaal écht zo mooi.

Rockstars testimonials

Dit zeggen onze Rockstars

De events op locatie zijn een mooie kans om collega’s uit mijn chapter te leren kennen
Mark Hendriks (23), Front-end Developer

Hey! Mijn naam is Mark Hendriks en ik ben dit jaar direct na mijn studie gaan werken als Front-end Developer bij Team Rockstars IT!

Ik kwam bij Rockstars terecht via twee vrienden die enorm enthousiast waren over dit bedrijf. Zij vertelden me dat je bijvoorbeeld een auto kan leasen, dat je uitmuntend betaald krijgt als starter en dat je kan deelnemen aan vette events die gaan van AWS-cursussen tot festivals.

Ik ben nu een paar maanden onderweg. Inmiddels ben ik naar meerdere events geweest (Chapter Zero Festival, Summer BBQ, Chaptermeetings, 007 Bring an IT-Friend) en deze zijn allemaal ontzettend goed bevallen. Omdat de meeste events op locatie waren, was het ook een mooie kans de collega’s uit mijn chapter te leren kennen en met hen banden op te bouwen.

Ga naar de bovenkant