Corona2021-11-16T13:47:40+01:00
Voor bedrijven

Cope with culture in corona-crisis

Daar was hij weer, de toespraak van premier Rutte op 12-11. Dat we gezien de stijgende aantallen van de laatste dagen niet aan nieuwe maatregelen konden ontkomen was helder, toch hadden we niet verwacht dat we opnieuw 3 weken in lock-down zouden gaan… En thuiswerken hoort daar ook bij. Hoe ga jij als werkgever daar mee om?

business

maak impact op je werknemers tijdens de lock-down

Voorlopig blijven we dus helaas nog even aan huis gekluisterd! Bij Team Rockstars geloven we in “Happy Developers, High Impact” en daarom proberen we ook hier weer het beste van te maken voor onze thuiswerkende developers.

Over dat thuiswerken hebben we niet zo lang geleden een inspiratie-stuk geschreven met tips over effectief thuiswerken, hoe je de teamspirit binnen jouw team hoog houdt, en ook hoe je de betrokkenheid van mensen bij jullie bedrijf hoog houdt!

De afgelopen maanden tuigden we verschillende initiatieven op waarbij we verbondenheid top-of-digital-mind hielden.

Voor ons heeft het zichtbaar gewerkt; de digitale verbondenheid is giga. Lets be real; het is natuurlijk niet zoals de energie die je haalt uit real life contact. Maar met onderstaande tips kom je een heel eind. 

Lees in onze whitepaper hoe je dit kunt doen. Download ‘m nu!

corona

whitepaper downloaden

Nieuwsgierig hoe wij ervoor zorgen dat onze developers altijd happy blijven? Een kleine greep uit ons assortiment voor de IT-Rockstars:

business

Uw project van a tot z geregeld.

Wij ondersteunen jouw bedrijf met het realiseren van digitale innovaties. Van hands-on capaciteit tot volledige implementatie rondom thema’s zoals Microservices, Cloud Migratie, Automatisch Deployment, DevOps & AI.

Ga naar de bovenkant