DAAGT U ONZE PROACTIEVE IT-ALLESKUNNERS UIT?

Wij zijn Team Rockstars IT

SAMEN DE IT-TOEKOMST BEPALEN?

Wij beloven vanuit Team Rockstars uitsluitend Software Engineers die uitblinken in:

 • Het verbeteren van de kwaliteit van uw software
 • Binnen no-time up and running zijn in uw systemen en domein
 • Kennisdeling bevorderen binnen het team
 • Verhogen van de productiviteit van het team
 • Verbeteren van de teamdynamiek
 • Opzetten van architectuur die toekomst-proof is

Nieuwsgierig hoe wij dit kunnen garanderen? Scroll voor meer info!

Andere opdrachtgevers geven onze IT'ers een 8,5!

Nieuwsgierig? Wij luisteren graag naar uw uitdaging en beoordelen uw project. In een kort telefoongesprek kunnen we direct kijken of een samenwerking mogelijk is.

0615339575

Bel met onze Sales Manager

Reserveer een belafspraak

FAIRTRADE

Dit is onze fairtrade filosofie.

Vanuit onze filosofie “tevreden collega’s maken meer impact” geloven wij in volledige transparantie, een fair verdienmodel en keuzevrijheid voor onze professionals. Hier profiteert u als klant van. Om deze filosofie ook hard te maken laten we graag onze cijfers zien:

 • Onze partners beoordelen IT Rockstars gemiddeld met een 8.5
 • 87% van de projecten van onze IT Rockstars wordt verlengd
 • 72% van onze klanten wil binnen 6 maanden een extra IT Rockstar 
 • De Rockstars-tevredenheid bedraagt een 8,7

SPECIALISME

Binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 200 geselecteerde Native Software Engineers

Team Rockstars IT is binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 200 geselecteerde Native Software Engineers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze partners ontwikkelen. Een partner is een klant waarmee we een lange termijn samenwerking hebben op basis van gelijkwaardigheid en waarmee we matchen op “shared beliefs”. Aan onze partner stellen we, net zoals ze aan ons doen, een aantal concrete eisen.

Binnen het domein software engineering hebben we ons toegelegd op specialisaties Java, .NET, Frontend, Mobile en Embedded (backend, frontend of fullstack) ontwikkeling.

Daarbij zijn onze IT Rockstars agile-minded teamplayers met een drive om impact te maken! Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders, daar laten we jullie graag kennis mee maken!

KWALITEIT

“Een team is zo sterk als de zwakste schakel”

We geloven in de metafoor “een team is zo sterk als de zwakste schakel”. Zo laten we onze eigen ervaren professionals zelf beslissen of iemand geschikt is voor Team Rockstars IT. Dit gebeurt aan de hand van een speciaal ontwikkelde Rockstars-tech-case. 

Daarnaast zijn onze IT Rockstars proactief in het volgen van professionele vaardigheidstrainingen en investeren we samen in kennisdeling om op topniveau te kunnen presteren.

Kennissessies zijn vanuit de Rockstars Business Club natuurlijk ook toegankelijk voor onze partners!

NATIVE DEVELOPERS

"De basis van uw succes."

Al onze 200 IT Rockstars zijn in het bezit van een HBO- of WO Informatica-diploma en beheersen de Nederlandse taal perfect.

Wellicht nog interessanter: al onze leergierige IT Rockstars zijn meer dan thuis in hedendaagse en upcoming technieken om u als opdrachtgever snel en toekomstbestendig te ondersteunen. 

Omdat ze gewend zijn om te schakelen tussen verschillende domeinen, is een snelle en soepele start van iedere IT Rockstar onze norm.

Onze IT Rockstars zijn nauwkeurig geselecteerd op hun persoonlijkheid en drijfveren, waardoor de meest proactieve en kritische (mee)denkers overblijven. Kortom wij durven top kwaliteit te beloven, waarbij we ook veel waarde hechten aan het matchen van projecten aan specifieke IT Rockstars. Dit is in onze beleving de basis van het succes!

Stel uw vraag aan onze sales afdeling

Samenwerken met Team Rockstars

Developer Vincent & Opdrachtgever Anycoin aan het woord


  Samenwerken met Team Rockstars