Secure Software2020-12-11T17:05:16+01:00
business

secure Software

Bij Team Rockstars IT zijn er verschillende thema’s waarin wij ons specialiseren, waaronder software security. Zo hebben we ook professionele hackers in dienst. Zij sporen lekken of andere achterdeurtjes op en geven hierover een gedegen advies of passen dit zelf aan.

business

STELLING: DE SOFTWARE SECURITY WERKT ALLEEN GOED ALS JE DEZE AL IN HET DESIGN MEENEEMT

Bij Team Rockstars IT hanteren we verschillende thema’s waarin wij ons specialiseren, waaronder in software security. Zo hebben we ook professionele hackers in dienst. Zij sporen lekken of andere achterdeurtjes op en geven hierover een gedegen advies of passen dit zelf aan.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), of de Engelse afkorting: GDPR, is in mei 2018 verscherpt. Hoewel we hiervoor ook al te maken hadden met software security, hebben sinds die tijd veel organisaties meer focus op de privacywetgeving. Of het nu gaat om het voorzichtig omgaan met persoonsgegevens of om de beveiliging van de software zelf.

Toch denken we vaak in een later stadium pas aan de security van software. Maar is dat echt erg? Dat betekent toch niet dat de beveiliging alléén goed is als dit is meegenomen in het design… Wat denk jij? Laat het ons weten!

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant