DevOps2020-12-11T17:06:00+01:00
business

DevOps

Met DevOps is een nieuwe manier van werken ontstaan in de IT-wereld. DevOps staat voor development (Dev) en operations (Ops) en doelt op het oppakken van zowel de ontwikkeling als het beheer van software.

business

STELLING: TEAMS WERKEN NOOIT OPTIMAAL MET DE WATERFALL METHODE

Bij Team Rockstars IT hanteren we verschillende thema’s waarin wij ons specialiseren, waaronder de DevOps aanpak.

Met DevOps is een nieuwe manier van werken ontstaan in de IT-wereld. DevOps staat voor development (Dev) en operations (Ops) en doelt op het oppakken van zowel de ontwikkeling als het beheer van software. Voorheen was het gebruikelijk om de waterfall methode te hanteren, waarbij de software in één keer aangeleverd werd. Dit kon een behoorlijke tijd duren en met hoe snel de wereld tegenwoordig verandert, past zo’n eindproduct niet meer bij de klant. DevOps teams werken agile: ze leveren per onderdeel de software af. Zo ontwikkelen én beheren ze. Dit is een ongoing process, waarbij de software continu wordt bijgesteld aan de behoefte van de klant.

Maar moet daarmee de waterfall methode ook langzaam uitsterven, of heeft het nog potentie? Laat ons weten wat jij denkt!

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant