Cloud webinar bekijken2021-06-22T16:31:33+02:00
terugkijken webinar

Terugkijken: Live Q&A CTO-talk kostenbeparing in de cloud

Spreker: Koen Aerts (CTO Team Rockstars IT)

De markt voor cloud groeit. Als je nog niet naar de cloud gemigreerd bent, dan sta je wellicht aan de vooravond van een besluit hierover. In welk stadium je je ook bevindt; er zijn veel keuzes te maken binnen dit thema.

Een gedegen migratiestrategie is daarom key! Je applicaties overzetten naar de cloud gaat hand in hand met het optimaal benutten hiervan. Hoe haal je de ultieme toegevoegde waarde uit jouw migratie en bespaar je écht kosten in je cloud?

Team Rockstars IT CTO Koen Aerts en IT Rockstars Lindy Hutz en Bart Kooijmans namen je tijdens deze webinar mee in de wereld van cloud! De webinar is volledig terug te kijken. Je vraagt de video aan via het formulier.

Waar ging het webinar over?

  • De grootste kansen bij het optimaal benutten van je cloud, tijd voor de échte kostenbesparing in de cloud

  • IaaS – PaaS – SaaS – Severless: bepaal het optimale entry level voor jouw overstap naar de cloud en met jouw bedrijfsspecifieke applicaties

  • The Magic “Right Sizing”: nooit meer teveel betalen én altijd beschikbaar zijn tijdens piekbelasting
  • Dé 7 migratie strategieën – maak de juiste afweging bij het overzetten van jouw specifieke applicaties naar de cloud

Over de spreker

Koen Aerts - CTO Team Rockstars IT

Koen heeft jarenlange ervaring in de software industrie en heeft een duidelijke visie waar deze markt heengaat. Het is zijn passie om software ontwikkelaars een podium te geven en ze bekend te maken. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is hij al jarenlang voorzitter van Devoxx4Kids Nederland.

Schrijf je in!

We spreken je graag persoonlijk aan!

Ga naar de bovenkant