Cloud whitepaper2021-05-18T11:34:39+02:00
WHITEPAPER DOWNLOAD

DE ÉCHTE KOSTENBESPARING IN DE CLOUD

De markt voor cloud groeit en blijft groeien. Als je nog niet naar de cloud gemigreerd bent, dan sta je wellicht aan de vooravond van een besluit hierover. Of je nu al (gedeeltelijk) in de cloud bent of op het punt staat naar de cloud te gaan, er zijn altijd veel beslissingen te nemen.

Deze whitepaper geeft je inzicht in hoe je echte kosten in de cloud bespaart. Tegelijkertijd brengen we je op weg naar een robuuste, schaalbare en veilige cloud omgeving. Want overgaan naar de cloud kost een hoop geld en moeite. Onderaan de streep zou het je echter altijd meer moeten opleveren dan dat je eraan uitgeeft.

Toch durven weinig bedrijven nog de volledige stap naar de cloud te maken, en beseffen ze niet hoeveel tijd en geld hen dit kan schelen of hoe groot het concurrentieel voordeel is als je de cloud volledig benut.

Elke organisatie is uniek, maar met deze whitepaper helpen we je op weg naar jouw ideale migratiestrategie die zal zorgen voor de échte kostenparing in de cloud!

Inhoud whitepaper

  • The ever growing cloud
  • Naar de cloud – level up!
  • De 4 stappen op weg naar echte kostenbesparing
  • Right sizing
  • 7 Migratiestrategieën – De Rockstars Cloudscan

Over de auteur

Koen Aerts - CTO Team Rockstars IT

Koen heeft jarenlange ervaring in de software industrie en heeft een duidelijke visie waar deze markt heengaat. Hij heeft een sterke passie om software ontwikkelaars een podium te geven en bekend te maken. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is hij al jarenlang voorzitter van Devoxx4Kids Nederland.

aanvragen

Whitepaper - Cloud

Naar wie mogen we het whitepaper sturen? We spreken je graag persoonlijk aan!

Ga naar de bovenkant