Thema’s2022-04-12T15:22:39+02:00
Business

thema’s

Onze software development skills zijn onder te verdelen in 4 thema’s: Cloud, Secure Software, DevOps en DevHappiness

Solid Software

bouw en onderhoud kwalitatieve software

Kwalitatief goed, zelfs steengoede, software is de heartbeat van de organisatie. Dit betekent dat het fundament de software robuust is zodat het na tientallen jaren nog steeds stabiel staat. Door de solide fundering kunnen oneindig bouwblokken worden toegevoegd en schaalt deze mee met de organisatie voor oneindige groei!

cloud native

migreren naar de cloud en je on-premise omgeving verlaten

Wanneer je (deels) over bent naar de cloud, betekent dit nog niet dat je cloud native bent. Door middel van cloud native development handel je sneller binnen een dynamische omgeving, ben je schaalbaarder én haal je ook echt alles uit de cloud. Leer meer hoe je dit bereikt met o.a. microservices, serverless, cloud agnostic en dev containers.

cloud

migreren naar de cloud en je on-premise omgeving verlaten

Steeds meer organisaties migreren naar de Cloud om sneller te kunnen innoveren en nieuwe functionaliteiten te leveren. Zo is er altijd voldoende data-capaciteit en verlaagt men de kosten met het Software-as-a-Service (SaaS) principe.

secure software

software security tegen data leaks

Bij Team Rockstars IT zijn er verschillende thema’s waarin wij ons specialiseren, waaronder software security. Zo hebben we ook professionele hackers in dienst. Zij sporen lekken of andere achterdeurtjes op en geven hierover een gedegen advies of passen dit zelf aan.

devops

van waterfall naar agile

Met DevOps is een nieuwe manier van werken ontstaan in de IT-wereld. DevOps staat voor development (Dev) en operations (Ops) en doelt op het oppakken van zowel de ontwikkeling als het beheer van software.

devhappiness

happy developers, high impact

Wij zetten onze IT-rockstars centraal. Net als bij DJ’s, bands of zangers zorgen wij ervoor dat ze alles nodig hebben om hun beste zelf te zijn. Zo werken wij aan DevHappiness: happy developers.

Onze werkwijze

onze community vormt onze expertise

Met de kennis en ervaring die onze IT-Rockstars opdoen bij verschillende projecten, hebben we de ideale community waarbij wij zulke vraagstukken neer kunnen leggen. Onze expertise bij elkaar is erg breed en onder te verdelen in de thema’s:

  • Cloud

  • Secure Software
  • DevOps

  • DevHappiness

contact

Ga naar de bovenkant