Chapter roermond

samen impact maken in regio limburg?

Limburg, de provincie mit de geweldjige sjilderachtigige landsjappen en de sjoeene heuvels! Wao vastelaovundj door eederein wirt geveerd, wao op eedere paar kilomeater ein anger dialect te huure is, en wao vlaoi als ontbijt wirt gegeate.

Geen zorgen, we schakelen over op het Nederlands 😉 Omdat steeds meer Limburgse Rockstars zich bij ons aansloten, met opdrachtgevers zoals APG, Bruynzeel en AZL, hebben we medio 2023 besloten om een eerste Limburgse Chapter op te richten. Onze eerste, eigen Limburgse community!

Software engineering in limburg

Als bedrijf uit Den Bosch is de trip naar onze zuidelijkste provincie Limburg zo gemaakt. Een provincie waar veel grote organisaties zoals APG zich huisvesten, ook gezien de geografische ligging ten opzichte van onze buurlanden.

Het doel van deze Chapter? Wonen, werken en ontspannen in de eigen regio. Met developers uit o.a. Maastricht, Heerlen en Venlo voelt iedereen zich hier thuis.

In onze Chapter vind je een hechte community die hecht, warm, gezellig, down-to-earth en bourgondisch is. Gewoon normaal doen en respect hebben voor elkaar, keihard werken, en …. nog harder carnaval vieren! Of wacht, dat noemen we hier uiteraard Vastelaovundj. Een mix van Back-End Developers, Front-End Developers, Test Automation Engineers, Scrum Masters, Architecten en Cloud-Specialisten. Onze zuidelijkste Rockstar woont in Eijsden, de noordelijkste treffen we in Venray.

Naast de Rockstars maken ook de Limburgse accountmanager en Limburgse Talent Manager deel uit van de Chapter. Hierdoor zijn we altijd dichtbij voor onze Rockstars en klanten, en spreken we (letterlijk!) dezelfde taal! Want, onze ervaring leert: Limburgers werken graag samen met Limburgers – en het liefst in het dialect.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Dit nieuwe frisse chapter Roermond heb ik als een warm ontvangst ervaren bij mijn start @ Rockstars!

Deze toppers een stapje verder helpen in hun persoonlijk leiderschap, carrière en werkgeluk; wat een voorrecht om dit te mogen doen!

Ik ben pas 1,5 jaar bij Team Rockstars IT en heb al de kans gekregen om aan zoveel dingen mee te doen, van JFall tot aan opnames van een podcast. Je voelt je meteen onderdeel van het bedrijf.

Werkgeluk op 1, dat is waar ze bij Team Rockstars IT hun best voor doen!

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER Deventer

Thuishonk
HQ Den Bosch

Lekkerbeetjesstraat 8
5211AL Den Bosch