boek release

ron veen & david vlijmincx

Cloud-Native Development and Migration to Jakarta EE helpt je de geheimen van de Jakarta EE-evolutie te ontdekken terwijl je de migratie en modernisering van je bestaande applicaties onderzoekt. Je ontdekt hoe je je code compatibel kunt maken met de nieuwste versie van Jakarta EE en hoe je de moderne functies effectief kunt gebruiken.

waarom dit boek?

koop het boek

Ben je klaar om je Java-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de wereld van cloud-native development te verkennen? Bestel dan nu jouw exemplaar van “Cloud-Native Development and Migration to Jakarta EE”.

haal onze kennis in huis

ron veen

Ron Veen – een software-engineer met een schat aan ervaring die net zo divers is als de technologie zelf. Van Midrange Systemen tot Microservices, Ron heeft het technologische landschap niet alleen zien evolueren, maar heeft ook een actieve rol gespeeld in deze revolutie, altijd geleid door een vurige passie voor software engineering en architectuur.

Met meer dan 15 jaar ervaring op de JVM en binnen het Java ecosysteem heeft Ron een encyclopedische kennis van frameworks en bibliotheken, van Apache tot ZK. Hij is niet alleen bedreven in de mainstream, maar juicht de veelzijdigheid van alternatieve JVM-talen zoals Groovy, Scala, Clojure toe, met een speciale plek in zijn hart voor Kotlin.

Zijn expertise is gecertificeerd en erkend; Ron is een Oracle Certified Java Programmer en Sun Certified Business Component Developer. Bij Team Rockstars IT neemt hij de rol van Special Agent op zich en deelt hij zijn kennis als spreker op internationale conferenties.

Hij is een van de schrijvers van het Java boek van 2023. Dit maakt hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een visionair die constant vooruitkijkt naar de volgende grote ontwikkeling in de softwarewereld.

david vlijmincx

David Vlijmincx – een Java-ontwikkelaar met oneindige ervaring die niet alleen zijn titel als Oracle Ace eer aandoet, maar ook zijn diepe begrip van Java en zijn toewijding aan software van de hoogste kwaliteit. Met om en nabij 10 jaar expertise op zak, staat hij bekend om zijn vermogen om complexe technische concepten toegankelijk te maken, zowel als spreker op conferenties als in zijn schrijfwerk.

Dankzij zijn bijdrage aan het boek krijgen we inzicht in de wereld van cloud-native Jakarta EE. David’s vermogen om in teamverband te werken is ongeëvenaard en essentieel voor het succesvol afronden van projecten. Hij is niet alleen een teamspeler; zijn bijdragen aan de tech-gemeenschap, gedeeld via zijn persoonlijke blog, benadrukken zijn diepgaande inzichten.

Elk project waaraan David werkt, wordt verrijkt met zijn passie, expertise en een rotsvaste toewijding aan uitmuntendheid. Zijn werk weerspiegelt een heldere visie op softwareontwikkeling, gekoppeld aan een praktische toepasbaarheid die teams en projecten naar een hoger niveau tilt.

Contact

Stuur ons een bericht

Wil je hulp bij het kopen van het boek, meer weten over onze consultancy-vormen, java-talks, of over de Jakarta EE migration factory? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben een
Naam*