Team Developers2022-10-06T14:55:22+02:00

development team inhuren

Projectmatig een team van developers inhuren? Met ruim 450 developers in dienst leveren wij complete teams aan bedrijven. Kies je voor developers van Team Rockstars IT dan kies je voor kwaliteit, autoriteit en dev-happiness. Je gewenste team kan bestaan uit 1 of meerdere van de volgende domein-specialisaties:

Nu aanvragen

microsoft / .net developer
java developer
frontend & mobile developer
cloud engineer

test automation engineer

devops engineer
[post_card_filter /]

Een Rockstar-team voor jouw project

  • Van kinds af aan engineer.

  • Hoogopgeleid.
  • Gemiddeld 15 jaar werkervaring.
  • Soft- en hardskill certificaten.

Binnen de development-wereld kan het lastig zijn om echt goede developers en/of engineers te vinden, binden en behouden vanwege de krapte op de markt. Echter kunnen (nieuwe) software projecten vaak niet wachten, en wil je als organisatie voorop lopen wat betreft technologie en IT.

Een team van developers van Team Rockstars in dienst nemen via detachering is een goede uitkomst. Wij nemen voor jou de zorg van het vinden, opleiden en behouden van goede developers uit handen. Onze IT-Rockstars hebben de kennis en ervaring die vereist is voor jouw project en kunnen zich bovendien snel aanpassen aan verschillende werkomgevingen.

Wil je geen compleet team, maar 1 developer inhuren? Klik dan hier.

  • Junior – medior – senior – teamlead – architect
  • Landelijke dekking: Developers uit jouw regio
  • Toegang tot de kennis en expertise van 450 IT-Rockstars

“Ik werk bijna 3 jaar bij Team Rockstars IT voor diverse klanten. Sinds november 2021 werk ik met een team van 5 Rockstar-collega’s als Lead Flutter Developer bij KORSIT.”

Duco Fronic – Mobile Developer

Bij Team Rockstars IT werken nederlandstalige, hoogopgeleide (HBO/WO) software engineers. Native developers die al van kinds af aan een passie voor de techniek hebben. Ze zijn leergierig en meer dan thuis in hedendaagse en toekomstige technieken en delen deze kennis graag met elkaar. Met een Rockstar-tevredenheid-score van 8.9 behoren zij bovendien tot de gelukkigste developers van Nederland.

Wij geloven dat geluk de belangrijkste succesfactor van de IT-Rockstars is waarmee zij impact kunnen maken bij bedrijven door heel Nederland. Onze developers beoordelen hun werkgeluk gemiddeld met een 8.9.

Happy Developers High Impact.

“Team Rockstars IT schakelt snel en luistert echt naar onze behoefte. Ze kijken hoe zij hier de best passende kandidaat op kunnen voorstellen. Naast de professionaliteit en deskundigheid is er geen enkele andere leverancier die zoveel investeert in onze klantrelatie.”

Leon van der Heijden

directeur digitalisering & ICT bij VolkerWessels Telecom

“Erachter komen wat de beste match is tussen klant en developer, en vervolgens een project zien floreren tijdens de samenwerking is fantastisch.”

Marco Kuiper – Sales Chief regio Utrecht

In 4 stappen naar een samenwerking

1

Afspraak behoeftebepaling

2

Developers voorstellen

3

Kennismaking met developer

4

Start project!

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.9
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.9) , en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5).

 

Slechts 1 op de 10 sollicitanten worden bij ons als IT-Rockstar aangenomen. Deze mensen zijn de top 10% binnen hun vakgebied. En daar houden we het niet bij: al onze developers kunnen gebruikmaken van de verschillende opleidingen en trainingen die wij aanbieden. Zowel op technisch als op sociaalvaardig vlak.

Wij werken ook hard aan onze community, zodat we als organisatie verbonden blijven. Voordelen daarin voor onze klanten: onze developers hebben niet alleen hun eigen kennis en vaardigheden tot hun beschikking, maar ook die van alle andere IT-Rockstars.

Ga naar de bovenkant